Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Το αποτύπωμα που ανατρέπει την υπόθεση του θανάτου της!

23 Φεβρουαρίου 2018 11:36
Θρίλερ με την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Το αποτύπωμα που ανατρέπει την υπόθεση του θανάτου της!

Σοκ προκαλεί το νέο στοιχείο για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.


Πρόκειται για ένα ίχνος, πιθανότατα σόλας παπουτσιού, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας που ίσως σημαίνει ότι η 44χρονη προσπάθησε την τελευταία στιγμή να βγει από το φλεγόμενο όχημα, σύμφωνα με την Espresso.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί η άτυχη γυναίκα δεν άνοιξε κάποια από τις πόρτες ή δεν έσπασε κάποιο τζάμι ώστε να βγει έξω από το όχημα και να εισπνεύσει καθαρό αέρα. Μία εξήγηση είναι ότι από την ανάπτυξη πολύ υψηλών θερμοκρασιών στην καμπίνα και τη διαστολή μπλόκαραν οι πόρτες ή και τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μετατραπεί σε παγίδα θανάτου.

Η άλλη εκδοχή είναι κάποιος ή κάποιοι να κρατούσαν κλειστή την πόρτα, για να εμποδίσουν την έξοδο της Ειρήνης από το φλεγόμενο όχημα. Μέσα στον πανικό της, σε μία προσπάθεια να βρει διέξοδο, δεν αποκλείεται να πέρασε στα πίσω καθίσματα.

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης ο οποίος ετοιμάζει μελέτη πάνω στην έκθεση αυτοψίας, ανέφερε ότι έχει εντοπίσει ύποπτα στοιχεία τα οποία τον κάνουν να συγκλίνει ακόμα περισσότερο στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στην Βέροια: 39χρονη έγκυος στο τρίτο της παιδί έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος! (video)

"Είμαι πεπεισμένος για αυτό. Αν η δικογραφία έχει στραφεί προς την κατεύθυνση της αυτοκτονίας και διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, όταν θα υποβληθούν τα στοιχεία από την πλευρά της οικογένειας, φρονώ ότι θα αλλάξουν άρδην πάρα πολλά. Εξάλλου, το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας στηρίζεται μόνο σε ενδείξεις. Θέλω να πω ότι το να στείλεις ένα sms δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνεις πράξη όσα γράφεις" είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος μιλώντας στην Espresso.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share