Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτη δήλωση Κοτζιά: "Τα Σκόπια είναι μια ωραία κυρία με το όνομα Μακεδονία"

20 Φεβρουαρίου 2018 16:00
Απίστευτη δήλωση Κοτζιά:

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ο οποίος παρομοίωσε τα Σκόπια με «ωραία κυρία» που έχει το όνομα «Μακεδονία» και αναζητεί το επίθετό του… ανδρός της.

Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο υπουργός Εξωτερικών είπε πως «σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος», εξηγώντας πως αυτό που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση είναι το εάν θα βάλει στο όνομά της αυτή η «ωραία κυρία» και το επίθετο του ανδρός της (δηλαδή έναν επιθετικό προσδιορισμό).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο άγριος καυγάς της Ειρήνης Λαγούδη με τον φίλο της και τον αδελφό του την ημέρα που πέθανε! Το ταξίδι των 150.000 ευρώ στο εξωτερικό! (video)

«Σήμερα δεν πάμε να βαπτίσουμε αυτό κράτος. Σήμερα αυτό το κράτος εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία και μάλιστα για εκατόν σαράντα κράτη χωρίς επιθετικό προσδιορισμό. Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος. Είναι σαν μια ωραία κυρία που έρχεται στο γάμο και αναρωτείται εάν στο επίθετό της θα προσθέσει και το επίθετο του ανδρός της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες ώρες, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ πως η ταυτότητα των Σκοπιανών είναι εκτός ατζέντας από τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share