Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγρια δολοφονία ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη! Το ύπουλο σχέδιο των δραστών και τα ξεκάθαρα σημάδια εγκλήματος! (video)

13 Φεβρουαρίου 2018 08:13
Άγρια δολοφονία ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη! Το ύπουλο σχέδιο των δραστών και τα ξεκάθαρα σημάδια εγκλήματος! (video)

Φως στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη ρίχνει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Μιλώντας στο Star, δήλωσε πως «πρόκειται για μια άκρως σκηνοθετημένη -από το άτομο που προκάλεσε τη φωτιά- αυτοχειρία που παραπέμπει σε δόλια ενέργεια».

Ο δολοφόνος, αποκαλύπτει, ήξερε πολύ καλά πως έβαλε την πυρκαγιά για να καλύψει τα ίχνη του:

«Φαίνεται ότι η φωτιά μπήκε από άτομο που γνώριζε πολύ καλά τον μηχανισμό καύσης.Ο άνθρωπος που έβαλε τη φωτιά και δεν πρόκειται για την ειρήνη έτσι; Όταν πας να αυτοκτονήσεις η λογική δε λέει ότι οργανώνεσαι, κατεβάζεις ανεβάζεις τζάμια παίρνεις κάποια μέτρα» τόνισε ο πρώην διευθυντής Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμών, και πρόσθεσε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Ο καβγάς των Μαχητών, η προσβολή του Νίκου Θωμά και η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα! Όσα είδαμε χθες... (video)

«Έπρεπε να κάνουν αυτοψία στον τόπο που βρέθηκε και το πτώμα και το αυτοκίνητο. Αυτό είναι έγκλημα σε επίπεδο απόδειξης πάντα».

Οι ερευνητές στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη εξετάζουν τώρα λεπτό λεπτό τη διαδρομή που ακολούθησε η άτυχη γυναίκα το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουάριου, την ημέρα δηλαδή που πέθανε.

Την χαρακτηρίζουν ακατανόητη και παράλογη. Η 44χρονη στις 11:40 πήγε στο Αγρίνιο για να παραλάβει το αυτοκίνητό της. Επέστρεψε στο σπίτι της στην Κατοχή και μια ώρα μετά στις 12:40 έφυγε και πάλι για Αγρίνιο για πάρει όπως αποδεικνύεται από τις κάμερες, καφέ. Στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής για το χωριό της αλλά τελευταία στιγμή, έστριψε αριστερά προς τη λίμνη Τριχωνίδα.Τι ήταν εκείνο που την οδήγησε να αλλάξει πορεία;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις! - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

«Αφού είχε πάει στο Αγρίνιο ποιος ο λόγος να ξαναπάει και δεύτερη φορά και μάλιστα σε διάστημα μιας δυο ωρών; Υπάρχουν διάφορα ερωτηματικά τα οποία χρίζουν απάντησης» τόνισε ο Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη.

Μεγάλο ερωτηματικό όμως παραμένει και το ποιος έχει το χαμένο κινητό της Ειρήνης Λαγούδη, αλλά και γιατί δεν το παραδίδει στις αρχές.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share