Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προκλητικές δηλώσεις της Ιωάννας Κούρτοβικ για Κουφοντίνα «Οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν λόγο για τη συνέχεια της κράτησής του»

9 Φεβρουαρίου 2018 13:53
Προκλητικές δηλώσεις της Ιωάννας Κούρτοβικ για Κουφοντίνα «Οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν λόγο για τη συνέχεια της κράτησής του»

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε πως όλα αυτά είναι μία κανονικότητα και θα πρέπει και τα μέσα ενημέρωσης να συνηθίσουν ότι πλέον ο εκτελεστής της 17Ν θα βγαίνει με άδειες από τη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Προβληματισμένοι στον Alpha με τα νούμερα του Τατουάζ και τον Αγελόπουλο! Ποιο πρόγραμμα τους πέρασε;

Στη συνέχεια επιτέθηκε στα ΜΜΕ, λέγοντας πως «θα πρέπει να σταματήσουν να τον δικάζουν κάθε φορά που παίρνει άδεια και να του αυξάνουν την ποινή». Μάλιστα, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τις οικογένειες των θυμάτων, είπε πως «οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν λόγο για τη συνέχεια κράτησης ενός κρατουμένου, είναι μια κανονικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει το άγριο έγκλημα σε ταβέρνα! - Οι δολοφόνοι φορώντας αποκριάτικες μάσκες σκότωσαν πατέρα 5 παιδιών!

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε στο πλαίσιο μιας κανονικότητας. Αυτό σημαίνει νόμος. Ελπίζω στο μέλλον να το αντιληφθείτε και εσείς ως μια κανονικότητα, και να μην είστε εδώ. Δεν υπάρχει λόγος κάθε φορά που παίρνει άδεια ο Κουφοντίνας να τον δικάζουν τα κανάλια και να αυξάνεται και η ποινή του. Οσα ισόβια και αν του βάλετε, μια ζωή έχει. Δεν ξέρω αν η επόμενη άδεια θα είναι μεγαλύτερη. Ο ίδιος νιώθει όπως κάθε κρατούμενος όταν παίρνει άδεια. Είναι σεβαστό όταν κάθε κρατούμενος ασκεί τα δικαιώματά του, ακόμη και αν λογοδοτεί για εγκλήματα που προσβάλλουν αξίες κοινωνικές. Οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν λόγο για τη συνέχεια κράτησης ενός κρατουμένου, είναι μια κανονικότητα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της κυρίας Κούρτοβικ:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share