Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη σοκ! Τι δείχνει η έκθεση DNA της Δώρας Ζέμπερη;

6 Φεβρουαρίου 2018 21:49
Αποκάλυψη σοκ! Τι δείχνει η έκθεση DNA της Δώρας Ζέμπερη;

Όσο το θρίλερ συνεχίζεται γύρω από τον θάνατο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, οι ανατροπές στην υπόθεση είναι συνεχείς και ολοένα νέα στοιχεία αποκαλύπτονται.

Όπως αποκάλυψε χθες η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανάλυση DNA δειγμάτων που ελήφθησαν και από τη σορό της Δώρας Ζέμπερη αλλά και περιμετρικά από τον χώρο του Κοιμητηρίου, δείχνουν πως υπάρχουν γενετικά στοιχεία και άλλων δύο ατόμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μίνι "καύσωνας" στην καρδιά του χειμώνα! Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Δεν φαντάζεστε πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία!

Μεγάλη ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας: Εντοπίστηκαν 2 DNA αγνώστων στα νύχια και το μπουφάν της
Μια μέρα πριν δολοφονηθεί αποκάλυψε στον αδελφό της που είχε κρυμμένα κάποια χρήματα
Σήμερα, μια νέα πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας όπως την αποκάλυψε η συνήγορος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου στον δημοσιογράφο του STAR, Γιώργο Σόμπολο. Όπως είπε λοιπόν η δικηγόρος: «η άτυχη εφοριακός, μια μέρα πριν βρεθεί δολοφονημένη, έδειξε στον αδελφό της, Γιάννη, το βιβλίο της Κοινωνιολογίας και του είπε ότι εδώ έχω αφήσει κάποια χρήματα, αν πάθω κάτι να ξέρεις ότι είναι εδώ. Μάλιστα, είχε γράψει σε ένα χαρτάκι τα PIN από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς».

Αποκλειστικό ντοκουμέντο – Τι δείχνει η εργαστηριακή έκθεση DNA της Δώρας Ζέμπερη
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του STAR Γιώτα Κηπουρού «από την ανάλυση DNA στους όνυχες της Δώρας προσδιορίστηκε κοινός κύριος γενετικός τύπος, ο οποίος ταυτίζεται με τον γενετικό τύπο της Θεοδώρας Ζέμπερη. Τα επιπλέον γενετικά στοιχεία που προσδιορίστηκαν δε μπορούν να αποδοθούν με ασφάλεια σε συγκεκριμένο άτομο».

Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι από την ανάλυση DNA στις χαρτοπετσέτες προσδιορίστηκαν αντίστοιχοι γενετικοί τύποι στους οποίους εμφανίζονται γενετικά στοιχεία άνω του ενός ατόμου (μίγματα). Στα ανωτέρω μίγματα εμπεριέχονται τα γενετικά στοιχεία της Θεοδώρας Ζέμπερη και του κατηγορούμενου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor - Spoiler: Τα πλάνα από το αγώνισμα! Ποια κέρδισε τον πρώτο γύρο; (Βίντεο)

Από την ανάλυση DNA στο μπουφάν προσδιορίστηκε γενετικός τύπος στον οποίο εμφανίζονται γενετικά στοιχεία άνω του ενός ατόμου (μίγμα). Στο ανωτέρω μίγμα εμπεριέχονται τα γενετικά στοιχεία της Δώρας Ζέμπερη.

Παράλληλα, η ανάλυση DNA στην εσωτερική επιφάνεια θήκης μαχαιριού απέδωσε γενετικό τύπο STR, o οποίος ανήκει σε άγνωστο άρρεν άτομο.

Πηγή: Αλήθειες με τη Ζήνα / star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share