Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη βόμβα για την τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τι συνταγογραφήθηκε στον ΑΜΚΑ της 44χρονης πριν πεθάνει; (video)

3 Φεβρουαρίου 2018 09:29
Αποκάλυψη βόμβα για την τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τι συνταγογραφήθηκε στον ΑΜΚΑ της 44χρονης πριν πεθάνει; (video)

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. Νέα ερωτήματα προκύπτουν από την αποκάλυψη του αδερφού της, ότι ένα μήνα πριν το θάνατό της, κάποιος της είχε συνταγογραφήσει ψυχότροπα φάρμακα. Φάρμακα, τα οποία μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, μπορεί να έχουν παρενέργειες όπως οι τάσεις αυτοκτονίας.

Ο αδερφός της είχε αποκαλύψει την Πέμπτη, ότι βρήκε γραμμένα τα συγκεκριμένα φάρμακα, στον ΑΜΚΑ της Ειρήνης.

Σήμερα, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είπε ότι η Ειρήνη δεν πήρε ποτέ τέτοια φάρμακα και πως, όποιος της τα συνταγογράφησε, ενδεχομένως να τα «έγραψε» στον ΑΜΚΑ της αλλά να προορίζονταν για τρίτο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ευκαιρία: Θέσεις εργασίας σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας!

«Η Ειρήνη ουδέποτε είχε κάνει χρήση οποιουδήποτε ψυχοτρόπου φαρμάκου… Είναι πάρα πολύ εύκολο σε κάποιον, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στη φόρμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και γνωρίζει το ΑΜΚΑ κάποιου πολίτη, να μπορέσει να κάνει μία ηλεκτρονική συνταγογράφηση, να την εκτυπώσει, να την χορηγήσει σε έτερο άτομο και αυτό το έτερο άτομο να πάει και να την εκτελέσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα τραβάτε τα μαλλιά σας μόλις δείτε ποια είναι η νέα τάση ομορφιάς που προωθεί η Gwyneth Paltrow!

Άρα λοιπόν το γεγονός ότι υπήρξε μία συνταγογράφηση δεν πιστοποιεί ότι αυτός στον οποίο φαίνεται ότι έγινε, ότι ήταν ο τελικός αποδέκτης του φαρμάκου. Το υπογραμμίζω ότι η Ειρήνη Λαγούδη ουδέποτε έχει λάβει τέτοια φαρμακευτική αγωγή», ανέφερε.

Όπως είπε στην εκπομπή, ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης, «οι ψυχότροπες ουσίες όπως και αυτή, χρειάζονται παρακολούθηση. Αν έχει συνταγογραφηθεί μια τέτοια ουσία από έναν όχι ειδικό - και ειδικοί είναι μόνο οι ψυχίατροι - ο γιατρός μιας άλλης ειδικότητας δε μπορεί να γνωρίζει σε βάθος τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν από μια τέτοια ουσία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταματήστε τα αμέσως: 4+1 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και απαγορεύουν ρητά οι γυναικολόγοι!

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί ν αγνοείται το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη. Άλλο ένα στοιχείο σύμφωνα με την οικογένειά της, που δείχνει ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Γιατί άλλωστε, κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει, να εξαφανίσει το κινητό του;

Μετά τις έρευνες που έγιναν χθες στη λίμνη Τριχωνίδα, οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα, η οικογένεια ανοίγει νέο κύκλο ερευνών, με εθελοντές δύτες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί το χαμένο κινητό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδης!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share