Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο! Ποιος παίκτης τραυματίζεται και όλο το παρασκήνιο! Διαρροή

29 Ιανουαρίου 2018 11:10
Survivor - αποκλειστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο! Ποιος παίκτης τραυματίζεται και όλο το παρασκήνιο! Διαρροή

Το Survivor 2 έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας! Το Athensmagazine.gr από την πρώτη κιόλας μέρα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς και τις διαρροές για τους νικητές στο κάθε αγώνισμα!

Πάνω που άρχισε κάπως να ξενερώνει το κοινό από την δεύτερη κιόλας μέρα, η είσοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου άλλαξε τα δεδομένα και έκανε τους τηλεθεατές να... απογειώσουν ξανά τον ΣΚΑΙ για τον... Τούρκο παραγωγό!

Στο χθεσινό επεισόδιο μετά από τρεις μέρες αποχής, είδαμε για πρώτη φορά τα νέα δεδομένα του ριάλιτι επιβίωσης! Άρχισε το νέο έπαθλο που έκανε την... εμφάνισή του, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινωνεί στους παίκτες ότι ο μεγάλος νικητής του χθεσινού επάθλου θα κερδίσει από ένα σλιπι μπανγκ και ένα μαξιλάρι, κάτι που δεν φάνηκε να ενθουσιάζει τόσο τους παίκτες, που θα προτιμούσαν σίγουρα φαγητό αφού η πείνα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό! Το έντονο φλερτ μεταξύ παικτών στην ομάδα των "Διάσημων"! Ο λόγος για τους...

Δείτε χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο:

Νικητές του επάθλου ήταν οι Μαχητές με σκορ 10-6, με τους Διάσημους να δείχνουν πως δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους με τη νίκη να έρχεται ακόμα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ!

Δείτε χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο:

Ένα αγώνισμα που ωστόσο στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμός της Μαρίας από τους Διάσημους, η οποία αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στον ώμο! Ευτυχώς ωστόσο γλίτωσε τα χειρότερα!

Δείτε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Και εκεί που όλα έδειχαν πως το χθεσινό επεισόδιο θα έκλεινε ήρεμα μετά τη νίκη των Μαχητών ήρθε η τρομερή ανατροπή, καθώς για πρώτη φορά διεξήχθη και δεύτερο αγώνισμα (πιο απλό) με τους νικητές να κερδίζουν από μια μπάρα δημητριακών! Αυτοί που κατάφεραν να τις γευτούν ήταν οι Διάσημοι, επικρατόντας σε ένα τρομερό ντέρμπι επί των Μαχητών με 10-9 στην κυριολεξία στο δευτερόλεπτο!

Δείτε χαρακτηριστικό στο βίντεο που ακολουθεί!

Και πάμε τώρα στο σημερινό αγώνισμα! Ποιος κερδίζει το έπαθλο της ημέρας; Θα γίνει η ανατροπή ή όχι; Οι διάσημοι θέλουν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να πάρουν την εκδίκησή τους για την χθεσινή τους ήττα, όμως οι Μαχητές δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραδόσουν τα σκίπρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη και αποτροπιασμός: Αυτό είναι το 16χρονο παλικάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα όσα μας έχει δώσει ο ΣΚΑΙ μέσα από το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας, το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη πως οι Μαχητές θα καταφέρουν για ακόμα μια μέρα να διατηρήσουν τη νίκη και να είναι αυτοί που θα φάνε για πρώτη φορά, αφού πιθανότατα το έπαθλο θα είναι φαγητό! Το σημερινό αγώνισμα απαιτεί ταχύτητα κάτι που έχουν αποδείξει οι Μαχητές πως υπερτερούν απέναντι στους αντιπάλους τους!Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί κάπου εδώ πως και το σημερινό αγώνισμα θα στιγματιστεί από σοβαρό τραυματισμό παίκτη και μάλιστα των Διασήμων, με τον Στέλιο Κρητικό να τραυματίζεται στην προσπάθειά του να τερματίσει πρώτος στο αγώνισμα που θα πάρει μέρος! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο ο τραυματισμός του δεν είναι κάτι σοβαρό και θα συνεχίζει κανονικά τον αγώνα!

Προς το παρόν δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr χαρακτηριστικές στιγμές από το σημερινό αγώνισμα!


Να σας θυμίσουμε κάπου εδώ πως περίπου στις 21:00 το βράδυ το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή για το σημερινό νικητή, το σκορ καθώς και το έπαθλο του σημερινού αγωνίσματος! Μέχρι τότε απολαύστε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share