Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Καλιφόρνια: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ζευγάρι που βασάνιζε τα 13 παιδιά του

20 Ιανουαρίου 2018 17:29
Φρίκη στην Καλιφόρνια: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ζευγάρι που βασάνιζε τα 13 παιδιά του

Κάθε μέρα έρχονται νέες αποκαλύψεις στο φως για την φρικτή μεταχείριση του ζεύγους από την Καλιφόρνια στα 13 παιδιά του.

Το ζευγάρι από την Καλιφόρνια που φέρεται ότι κρατούσε αιχμάλωτα τα 13 παιδιά του, κάτω από άθλιες συνθήκες στο σπίτι της οικογένειας στην κωμόπολη Πέρις, κατηγορείται για βασανιστήρια, κακοποίηση ανηλίκων και παράνομη φυλάκιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Ποιοι Έλληνες θα κλειθούν να πληρώσουν πρόστιμο που αγγίζει τα 1.000 ευρώ;

Η αδελφή της γυναίκας υποστηρίζει πως ο μετέπειτα σύζυγός της, την είχε απαγάγει σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, από το 2010 όταν ζούσαν στο Τέξας είχε ξεκινήσει το μαρτύριο των παιδιών του ζεύγους.

Τα άφηναν να κάνουν μπάνιο δυο φορές το χρόνο και τα έδερναν όταν έπλεναν τα χέρια τους πάνω από τον καρπό! Ακόμη τους έβαζαν μπροστά τους φαγητό αλλά δεν τα άφηναν να φάνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ιατρού - Ειρήνη Λαγούδη: Δύο νεκρές μητέρες (εντός των αυτοκινήτων τους) στην ίδια περιοχή μέσα σε λίγους μήνες! Μυστήριο και τρόμος...

Παρόλα αυτά το «ζευγάρι της φρίκης» όπως το έχουν ονομάσει τα διεθνή ΜΜΕ έκρυβε εδώ και τόσα χρόνια ένοχα μυστικά.

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ντέιβιντ Τέρπιν είχε απαγάγει την τότε μαθήτρια ακόμη κοπέλα, με την οποία διατηρούσε σχέση, από το σχολείο της. Την πήρε από το Λύκειο όπου φοιτούσε και διέσχισαν τη χώρα σε ένα ταξίδι 1.000 μιλίων, ξεφεύγοντας για τον… έρωτά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Ποιοι θα πάρετε επίδομα έως και 700 ευρώ;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τέρπιν κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους του σχολείο στην πόλη Princeton, της δυικής Βιρτζίνια, να αφήσουν την 16χρονη Λουίς να φύγει μαζί του. Το περιστατικό έγινε περισσότερα από 30 χρόνια πριν και όταν έγινε, οι γονείς της φυσικά δεν είχαν ιδέα για όσα έλεγε ο άνδρας στους ανθρώπους του σχολείου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share