Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μακελειό στη Ρωσία: Μαθητής επιτέθηκε με τσεκούρι σε συμμαθητές του! (Photo & Video)

19 Ιανουαρίου 2018 13:25
Μακελειό στη Ρωσία: Μαθητής επιτέθηκε με τσεκούρι σε συμμαθητές του! (Photo & Video)

Τουλάχιστον 7 άνθρωποι τραυματίστηκαν από το μακελειό που σημειώθηκε στη Ρωσία, από την επίθεση ενός εφήβου με τσεκούρι και κοκτέιλ Μολότοφ στους συμμαθητές του σε ένα σχολείο της Σιβηρίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην Ουλάν-Ουντέ, στην Μπουριατία, κοντά στα σύνορα με την Μογγολία, όταν ένας έφηβος 15-16 χρονών "επιτέθηκε σε μαθητές 12-13 ετών με ένα τσεκούρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σχολείο με μια φιάλη γεμάτη με εύφλεκτο υλικό", αναφέρει η ρωσική Επιτροπή Έρευνας σε ανακοίνωσή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έφηβος που επιτέθηκε και συνελήφθη τραυμάτισε 7 ανθρώπους, οι δύο από τους οποίους είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση που γίνεται αυτήν την εβδομάδα σε ένα ρωσικό σχολείο. Την Δευτέρα, δύο έφηβοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ένα σχολείο της Περμ στα Ουράλια, προκαλώντας τον τραυματισμό 15 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των επιτιθέμενων, οι οποίοι αλληλομαχαιρώθηκαν.

Η πρώτη αυτή επίθεση αναζωπύρωσε τη συζήτηση γύρω από την ασφάλεια στα σχολεία, το οποίο αποτελεί ένα ευαίσθητο θέμα στη Ρωσία μετά το φονικό του 2004 σε ένα σχολείο του Μπεσλάν, στον Καύκασο, όπου μια ομάδα φιλοτσετσένων τρομοκρατών συνέλαβε ομήρους και σκότωσε 331 ανθρώπους, οι 186 εκ των οποίων ήταν μαθητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Μάθαμε το ύψος των 3 κριτών! Δεν φαντάζεστε πόσο είναι ο Κουτσόπουλος που φαίνεται σαν νάνος δίπλα στους άλλους δύο!

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share