Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - Τι αποκαλύπτει ο μάρτυρας «κλειδί»;

19 Ιανουαρίου 2018 09:14
Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - Τι αποκαλύπτει ο μάρτυρας «κλειδί»;

Νέα στοιχεία έρχονται να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη!

Αποκαλυπτική μαρτυρία “φωτίζει” τις στιγμές λίγο πριν φτάσει η άτυχη εφοριακός στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί που λίγο αργότερα θα άφηνε την τελευταία της πνοή.

Ειδικότερα, μάρτυρας κατέθεσε πως είδε την άτυχη εφοριακό σε βαγόνι του ΗΣΑΠ την ημέρα της δολοφονίας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικό: Τι σοκαριστικό συνέβη στο σπίτι που διαδραματίστηκε το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους ένα μήνα μετά το μακελειό!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε κάθισε δίπλα της και η άτυχη εφοριακός ήταν πολύ αναστατωμένη και κοιτούσε συνεχώς πίσω της σαν να την παρακολουθούσε κάποιος.

Όπως ανέφερε, κοίταξε και εκείνος πίσω για να δει τι ακριβώς φοβόταν η άτυχη κοπέλα αλλά, όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας, δεν κατάφερε να εντοπίσει τον καθ’ ομολογία δολοφόνο, Μανώλη Σοροπίδη.

Παράλληλα, η μητέρα αλλά και ο αδερφός της Δώρας Ζέμπερη έδωσαν συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της Ζέμπερη αναμένεται να καταθέσει ξανά διότι, όπως ισχυρίζεται, η Δώρα του είχε πει 6-7 μήνες πριν από την άγρια δολοφονία της, πως κάποιος είχε μπει στον υπολογιστή της και είχε αφαιρέσει στοιχεία από κάποιες υποθέσεις που χειριζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία ο θάνατος της Μαρίας Ιατρού; Ανατροπή δεδομένων στην τραγωδία που σόκαρε το Πανελλήνιο πριν λίγους μήνες! Ραγδαίες εξελίξεις

Γι’αυτό τον λόγο κουβαλούσε μαζί τα περίφημα USB sticks, τα οποία ο Σοροπίδης διατείνεται ότι του ζητούσαν οι ηθικοί αυτουργοί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share