Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τουλάχιστον 5 νεκροί από εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας!

18 Ιανουαρίου 2018 19:56
Τουλάχιστον 5 νεκροί από εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας!

Ένα από τα βαγόνια κατέληξε σε ένα σπίτι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε ένοικοι, επισήμανε το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας του Μεξικού
Μια εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σήμερα σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία της Πόλης του Μεξικού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 5 άνθρωποι, έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - βόμβα στην τραγωδία του Μεσολογγίου: Το σήμα του κινητού της 44χρονης δεν συνάδει με την διαδρομή που ακολούθησε!

Το δυστύχημα συνέβη στο Εκατεπέκ, έναν μεγάλο δήμο στην Πόλη του Μεξικού.

Αφού το τρένο εκτροχιάστηκε, ένα από τα βαγόνια του κατέληξε σε ένα σπίτι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε ένοικοι, επισήμανε το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας του Μεξικού.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης των χαλασμάτων του σπιτιού και οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανασύρουν επιπλέον θύματα.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα και η δημόσια διάψευση! H αποκάλυψη για τον ΑΝΤ1 κι αυτό που τον εξόργισε

«Οι αρχές του Εκατεπέκ στέλνουν τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» έγραψε στο Twitter ο Ινδαλέσιο Ριός, ο δήμαρχος του Εκατεπέκ.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share