Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Γερμανία από τον τυφώνα «Φρειδερίκη»: «Μείνετε στα σπίτι σας... »

18 Ιανουαρίου 2018 13:58
Συναγερμός στη Γερμανία από τον τυφώνα «Φρειδερίκη»: «Μείνετε στα σπίτι σας... »

Τα πάντα σαρώνει στο πέρασμά του ο τυφώνας «Φρειδερίκη» με την Μετεωρολογική Υπηρεσία της Γερμανίας να συστήνει στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις και οι θυελλώδεις άνεμοι που πλήττουν τη χώρα της Μέρκελ έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.Σχολεία και μουσεία παραμένουν κλειστά σε πολλές περιοχές της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η ποινή για τον 15χρονο που έσφαξε την μικρό Τάσο πάνω σε καυγά!

«Μείνετε στο σπίτι αν είναι εφικτό», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η γερμανική μετεωρολογική υπηρεσία.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στη περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας -Βεστφαλίας. Τα τρένα διέκοψαν τη λειτουργία τους. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίες οι άνεμοι μπορεί να φθάσουν τα 160 χλμ /ώρα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ο τυφώνας «Φρειδερίκη» κινείται από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και τη νότια Κάτω Σαξονία μέσω της βόρειας και της κεντρικής Έσσης, της Θουριγγίας και της Σαξονίας. Το απόγευμα, αναμένεται να πλήξει το νότιο Βραδεμβούργο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξυλοδαρμός Παυλίδου: Ανακοίνωση κόλαφος από το θέατρο Χυτήριο για τον Μάνο Παπαγιάννη!

Στην Κάτω Σαξονία,έχουν αναφερθεί πολυάριθμα ατυχήματα με τις αστυνομικές αρχές να επισημαίνουν ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Αλλά και στην Άνω Βαυαρία, η αστυνομία ανέφερε πολλά ατυχήματα εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, ένας 23χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share