Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αιτωλοακαρνανία: Αυτοπυρπολήθηκε ένας 54χρονος αγρότης που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

16 Ιανουαρίου 2018 10:00
Αιτωλοακαρνανία: Αυτοπυρπολήθηκε ένας 54χρονος αγρότης που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη στον Αστακό, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ο 54χρονος αγρότης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο 54χρονος τα ξημερώματα, μετέβη σε ποιμνιοστάσιο ενός άλλου 54χρονου στο Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, όπου με κυνηγετικό όπλο απείλησε εκείνον και τον 21χρονο γιο του, τη στιγμή που άρμεγαν τα πρόβατα, πιθανόν για μεταξύ τους κτηματικές διαφορές, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας σοβαρά τον 21χρονο στην κοιλιά και προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στη λεκάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Δαλιάνη: Το ξέσπασμα για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου και την στοχοποίηση του Παπαγιάννη: "Τα τομάρια της κοινωνίας..."

Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Εκεί υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολλόγι: Δύο οι δολοφόνοι της 44χρονης Ειρήνης; Νέα ανατροπή στην υπόθεση!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share