Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του Τάκη Λουκανίδη! Οι φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο....

12 Ιανουαρίου 2018 20:11
Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του Τάκη Λουκανίδη! Οι φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο....

Τελέσθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κηδεία του Τάκη Λουκανίδη από το νεκροταφείο Κηφισιάς με πλήθος κόσμου να συνοδεύει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στην τελευταία του κατοικία.

Παρόντες ήταν αρκετοί παλαίμαχοι των πράσινων, κυρίως από την εποχή του Γουέμπλεϊ, αλλά όχι μόνο καθώς στο κοιμητήριο Κηφισιάς βρέθηκαν οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Σούρπης, Γονιός, Καμάρας, Θεοφάνης, Φυλακούρης, Τζουνάκος, Λιβαθηνός, Καρούλιας, Βονόρτας, Καραγκούνης, ενώ εκεί ήταν τόσο ο Γιώργος Βαρδινογιάννης όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αργύρης Μήτσου. Ενώ την πράσινη ΠΑΕ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Ποια μέρα θα είναι κλειστά τα σχολεία της χώρας;

Επίσης εκεί ήταν και εκπρόσωποι από τον πολιτικό χώρο μεταξύ των οποίων οι Μίμης Ανδρουλάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ακόμη παραβρέθηκε ο Γιάννης Ματζουράνης, γνωστός ως "Εθνικάρας", αλλά και ο Αντώνης Γλύκας εκπροσωπώντας τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού και ο σπουδαίος πρώην φορ της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης.

Οι Δομάζος, Σούρπης και Γιαννακόπουλος δεν άντεξαν μάλιστα και κάποια στιγμή λύγισαν βάζοντας τα κλάματα ενώ πάνω στο φέρετρο του Τάκη Λουκανίδη υπήρχε μια μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού και ένα κασκόλ της Δόξας Δράμας.

Επίσης αρκετά ήταν και τα στεφάνια στη μνήμη του Τάκη Λουκανίδη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την ΚΑΕ, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, το Δ.Σ. των Παλαίμαχων του Παναθηναϊκού, τη Δόξας Δράμας, την ΑΕΚ, τη Super League, την ΕΠΟ, των Παλαίμαχων του ΠΑΟΚ, των Παλαίμαχων της ΑΕΚ,τον σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Αντώνη Σαμαρά και πολλά ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σελήνη στον Τοξότη: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (video)

Πηγή:youweekly

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share