Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Πα-τέρας έσφαξε τα τρία παιδιά του και την γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε!

3 Ιανουαρίου 2018 16:06
Φρικιαστικό έγκλημα: Πα-τέρας έσφαξε τα τρία παιδιά του και την γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε!

Ο φόβος των ντροπιαστικών αποκαλύψεων φαίνεται ότι όπλισε το χέρι ενός δασκάλου στην Ιρλανδία που μακέλεψε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε.

Ο Άλαν Χόου σκότωσε τη δασκάλα σύζυγό του Κλόνταχ και τα παιδιά του, Λίαμ, Νάιαλ και Λάιαν -13, 11 και έξι ετών αντίστοιχα- με μαχαίρι, τσεκούρι και τα χέρια του κι έβαλε τέλος στη ζωή του στο σπίτι τους κοντά στο Co Cavan της Ιρλανδίας λίγο αφότου συνελήφθη να αυτοϊκανοποιείται βλέποντας πορνό στο laptop του στο σχολείο, όπου εργαζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση στην Κεφαλονιά: Αυτή είναι η 23χρονη Βουλγάρα που αυτοκτόνησε (Photos)

Το άγριο φονικό και η αυτοκτονία του 40χρονου αναπληρωτή διευθυντή στις 29 του περασμένου Αυγούστου είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της πατρίδας του, όπως κι οι τωρινές αποκαλύψεις για τα κίνητρά του.

Η έρευνα της αστυνομίας απέδειξε ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος είχε διαμάχες στον χώρο εργασίας του, ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του. Τοπικά ΜΜΕ, ωστόσο, αποκάλυψαν ότι Χάου φοβόταν ότι θα αμαυρωθεί η καλή του φήμη στην τοπική κοινωνία καθώς θα έβγαινε στη φόρα το πάθος του με το πορνό.

Ο 40χρονος αντιμετώπιζε μακροχρόνιο πρόβλημα με την πορνογραφία και μάλιστα είχε επισκεφθεί και ψυχίατρο πριν το έγκλημα στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί: «Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι ένας από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας. Αν γνώριζαν...»

Μετά το άγριο φονικό είχε αφήσει ένα σημείωμα, όπου ανέφερε ότι λυπάται για αυτό που έκανε. «Λυπάμαι για το πώς τους σκότωσα όλους... λυπάμαι για τη βιαιότητα, αλλά δεν είχα άλλο τρόπο», έγραψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απόφαση σοκ από τους γιατρούς!..

Η πεντασέλιδη επιστολή, που δόθηκε στους ενόρκους, αλλά δεν αναγνώστηκε στο δικαστήριο, βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος μαζί με ένα ακόμα σημείωμα στην πίσω πόρτα του σπιτιού, που ανέφερε: «παρακαλώ μην μπείτε, καλέστε την αστυνομία»...

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share