Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Με φόρεμα 4.000 δολαρίων η Μελάνια Τραμπ στο ρεβεγιόν!Πως σας φαίνεται;

1 Ιανουαρίου 2018 19:02
Με φόρεμα 4.000 δολαρίων η Μελάνια Τραμπ στο ρεβεγιόν!Πως σας φαίνεται;

Φορώντας τα καλά τους ο Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια και ο 11χρονος γιος του Μπάρον υποδέχθηκαν χθες στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν τους καλεσμένους τους στο υπερπολυτελές θέρετρο Mar-a-Lago στη Φλόριντα. Πρώτη και καλύτερη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μαγνήτισε τους πάντες με την λαμπερή της εμφάνιση. Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της φορώντας μία αστραφτερή ροζ τουαλέτα, αξίας 4.000 δολαρίων. Δίπλα της ο σύζυγός της και ο γιος τους απόλυτα ταιριασμένοι με μαύρο παπιγιόν και λευκό πουκάμισο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσάλωσε ο Άγγελος Λάτσιος στην αλλαγή του χρόνου! Η φωτογραφία με τον Γιάννη Λάτσιο και η μεγάλη ομοιότητα!

Τα βλέμματα βέβαια κατάφερε να κερδίσει και Ιβάνκα Τραμπ η οποία επέλεξε να κάνει μία αρκετά τολμηρή εμφάνιση. Το μπλε φόρεμά της τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της αλλά πάνω από όλα αναδείκνυε τα ψηλά και λεπτά της πόδια. Από το πλευρό της Ιβάνκα δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγός της Τζάρεντ και τα δύο παιδιά τους, η 6χρονη Αραμπέλα και ο 4χρονος Ιωσήφ.


Ο Αμερικανός πρόεδρος μιλώντας στις κάμερες υποσχέθηκε πως το 2018 θα είναι μια «φανταστικη χρονιά, τονίζοντας: «Πιστεύω πως το χρηματιστήριο θα συνεχίσει να ανεβαίνει και οι εταιρείες θα συνεχίσουν να έρχονται στη χώρα».
Λίγες ώρες νωρίτερα μάλιστα είχε γράψει στο αγαπημένο του Twitter: «Την ώρα που η χώρα μας γίνεται πιο δυνατή και έξυπνη, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φίλους μου, υποστηρικτές, εχθρούς ακόμη και τα πολύ ανέντιμα Fake News Media, ένα ευτυχισμένο και Υγιές Νέο Έτος» έγραψε ο Πρόεδρος. «Το 2018 θα είναι ένα σπουδαίο έτος για την Αμερική!».

Την ίδια ώρα ο Τραμπ δέχθηκε σκληρή κριτική για το πάρτι του καθώς είχε είσοδο 750 δολάρια το κεφάλι. Αρκετοί είναι εκείνοι που τον κατηγόρησαν πως επωφελήθηκε από το δημόσιο αξίωμά του προκειμένου να ενισχύσει το brand name του θερέτρου εις βάρος των φορολογούμενων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό έγκλημα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς: Ανήλικος σκότωσε την μητέρα του και την γιαγιά του!

Ο Τραμπ περνά τα τελευταία 20 χρόνια την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην ιδιωτική του λέσχη στο Mar-a-Lago, αλλά φέτος ήταν η πρώτη του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share