Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας στην Πλατεία Αττικής! Τι λέει η αστυνομία για την υπόθεση;

30 Δεκεμβρίου 2017 16:32
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας στην Πλατεία Αττικής! Τι λέει η αστυνομία για την υπόθεση;

Του έστησαν ενέδρα και τον σκότωσαν τρεις ομοεθνείς του - Διαφεύγει ο ένας και αναζητείται
Ένα χρόνο αργότερα εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η δολοφονία ενός 30χρονου Αφγανού στην περιοχή της πλατείας Αττικής.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το τέλος του Nomads!
Ειδικότερα, το θύμα είχε βρεθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Δεκεμβρίου 2016, στη συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αδμήτου, επί του οδοστρώματος με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Δράστες είναι τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27, 27 και 29 ετών, εκ των οποίων ο 27χρονος συνελήφθη με ένταλμα στις 28 Δεκεμβρίου 2017 στο Περιστέρι, ο δεύτερος 27χρονος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και ο 29χρονος διαφεύγει εκτός Ελλάδος και αναζητείται.


Το χρονικό του εγκλήματος

Το θύμα διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, όπου σε κατάσταση μέθης διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο. Λίγο αργότερα, το θύμα μαζί με την παρέα του, αποχώρησαν από το κατάστημα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο τους.

Την στιγμή της επιβίβασής του στο αυτοκίνητο οι δράστες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια ο 29χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Περαιτέρω, προέκυψε ότι οι δράστες έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις σχετικές με τον νόμο περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν κρύβονται πια! Τρελά ερωτευμένοι Κατσινόπουλος - Φραντζή! Τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα στα social media....

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share