Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρήνος! Σπουδαίος ηθοποιός έχασε την ζωή του!

27 Δεκεμβρίου 2017 19:04
Θρήνος! Σπουδαίος ηθοποιός έχασε την ζωή του!

Συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές στην ιστορία και είχε την τύχη να ζήσει πολλά χρόνια, ώστε να προλάβει την προβολή τεσσάρων ακόμη επεισοδίων της επικής σειράς Star Wars.

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της 8ης ταινίας του Star Wars, ο Alfie Curtis άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την κινηματογραφική κοινότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Όσα αποκάλυψε ο κολλητός του... (Video)

Ο Alfie Curtis συμμετείχε στο Star Wars IV: A new hope, ενσαρκώνοντας το ρόλο του «κακού» Dr Evazan. Ήταν ο εξωγήινος με το παραμορφωμένο πρόσωπο, που πλησίασε στο μπαρ το νεαρό Λουκ Σκαϊγουόκερ. Ο έμπειρος ηθοποιός, αν και με σύντομη παρουσία, συμμετείχε σε μία από τις πλέον «διάσημες» σκηνές, τόσο για την τρομακτική του παρουσία, όσο και για την ατάκα του, δηλώνοντας πως είναι «επικυρηγμένος σε 12 αστρικά συστήματα».

Ο Dr Evazan σκοτώθηκε επί τόπου, στη μάχη που ακολούθησε, από τον προστάτη τζεντάι του Λουκ Σκαϊγουόκερ, Όμπι Γουάν Κενόμπι, ο οποίος έκανε μία πρώτη επίδειξη των ικανοτήτων του με το φωτόσπαθο, βοηθώντας την «παρέα» να αποδράσει από το μπαρ με τους επικίνδυνους κακοποιούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο με το έγκλημα στην Κρήτη: Γιατί η κόρη δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της που δολοφόνησε ο αδελφός της και γιος του θύματος;

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share