Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ισχυρή έκρηξη στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου

25 Δεκεμβρίου 2017 13:16
Ισχυρή έκρηξη στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, Κοραλίας Φαίδωνος, σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 π.μ., η οποία θεωρείται ως προειδοποίηση προς τον Δήμαρχο.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του θύματος, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη στην εντατική στον ΣΚΑΙ προβαλλόταν το ζεμπέκικο στο εορταστικό "Στην υγειά μας ρε παιδιά"!

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδων Φαίδωνος ανέφερε ότι δεχόταν προειδοποιήσεις σε σχέση με αποκαλύψεις του για σκάνδαλα στα συμβόλαια για το αποχετευτικό σύστημα Πάφου αλλά και άλλα παρόμοια έργα στη Λευκωσία και τη Λάρνακα, για τα οποία αρκετοί έχουν κλεισθεί στις φυλακές, ενώ για άλλους επίκειται η απαγγελία κατηγοριών.

Οι πιο πρόσφατες αποκαλύψεις του αφορούσαν σκάνδαλα στη διαχείριση τουρκοκυπριακών περιουσιών, μεγάλα έργα που προγραμματίζει ο Αρχιεπίσκοπος και επίσης ύπαρξη κυκλώματος εξασφάλισης διαβατηρίων για αλλοδαπούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στην υγειά μας ρε παιδιά": Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη υπό το βλέμμα του Κωνσταντίνου Βασάλου!

Πρόσφατα μεταδόθηκαν πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του από άτομα που προσέγγισαν κατάδικο στις Κεντρικές Φυλακές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share