Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα της εξαφανισμένης Ηλιάνας!

18 Δεκεμβρίου 2017 20:02
Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα της εξαφανισμένης Ηλιάνας!

H 26χρονη εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της 14ης Δεκεμβρίου παίρνοντας το αυτοκίνητο της - Το περίεργο μήνυμα στο Facebook για τη ζωή - Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
«Φοβάμαι μην έπαθε τίποτα κακό, ας επικοινωνήσει μαζί μας και ας είναι καλά, μόνο αυτό θέλω» είπε η κ. Μαρία, μητέρα της εξαφανισμένης 26χρονης Ηλιάνας Σταμαδιάνου από τον Ασωπό Λακωνίας.


Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η 26χρονη Ηλιάνα έχει ύψος 1.70, με κατσαρά μαύρα μαλλιά συνήθως πιασμένα προς τα πάνω εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου, προς άγνωστη κατεύθυνση, παίρνοντας το αυτοκίνητο της, ένα άσπρο Toyota Yaris, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το οικογενειακό έγκλημα που «πάγωσε» την Ελλάδα! - Οι λεπτομέρειες της ανείπωτης τραγωδίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν!

«Κοιτάξαμε τα σημεία που πηγαίνει αλλά δεν την βρήκαμε. Έχουμε μεγάλη αγωνία να είναι καλά το παιδί μου, είμαι απελπισμένη. Δεν ξέρω από πού μπορεί να κινδυνεύει, από τον εαυτό της ή από άλλο… δεν έχει επικοινωνήσει και έχουμε τρελαθεί. Θέλω να πιστεύω, ότι βρίσκεται με παρέα και ότι απλά δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας ελπίσω να επικοινωνήσει και να είναι όλα καλά» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μαρία γεμάτη θλίψη.
Η 26χρονη κοπέλα σύμφωνα με την μητέρα της είναι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική με ιδιαίτερη αγάπη προς τα ζώα και την μουσική καθώς έπαιζε κλασική κιθάρα.

«Η Ηλιάνα αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα και κάνει και αγωγή, είναι πολύ ευαίσθητη συναισθηματικά. Τώρα τελευταία την παρατηρούσα ότι κάπως σαν να την είχε πιάσει μια στενοχώρια και πάντα την ρωτούσα εάν κάνει την αγωγή της. εκείνη μη απαντούσε να μην την ρωτάω, ότι ξέρει τι κάνει και ότι είναι μεγάλη και δεν χρειάζεται να της λέμε τι να κάνει. Μαζί μένουμε πάνω κάτω, έχει έναν όροφο δικό της καθώς έχουν φύγει τα άλλα παιδιά και μένει μόνη της. Είναι ανεξάρτητη, εργάζεται κατακαιρούς ξέρετε σε καμιά καφετέρια, αλλά αυτό το διάστημα πήγαινε στις ελιές» είπε με στεναχώρια στο protothema.gr.

Η πολύτεκνη μητέρα της 26χρονης Ηλιάνας, περιγράφοντας τις ώρες πριν την εξαφάνιση της κόρης της, υπογράμμισε πως την προηγούμενη μέρα, είχαν επισκεφτεί μια ψυχολόγο με την επίσκεψη να πηγαίνει καλά και η γιατρός απλά να την συμβουλεύει να κάνει σωστά την αγωγή της, στην συνέχεια όμως το απόγευμα της Τέταρτης η 26χρονης πήγε μια βόλτα, ίσως στο μαντρί με τα ζώα, για να παίξει μουσική που της άρεσε, γύρισε σπίτι το βράδυ και μετά τα ξημερώματα της Πέμπτης έφυγε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Σε ποια εκπομπή θα δούμε τον Γιώργο Μαυρίδη μετά το Nomads; Η συμφωνία που έκλεισε από τις Φιλιππίνες!

«Μπορεί να έμενε μόνη της αλλά τρώγαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ήταν κλειστή τελευταία και της είχα ζητήσει να πάμε σε μια ψυχολόγο. Την προηγούμενη μέρα πριν εξαφανιστεί είχαμε πάει στην ψυχολόγο και της είπε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό απλά πρέπει να αποφασίσει να κάνει σωστά την αγωγή. Το βράδυ πήγε μια βόλτα μέχρι το μαντρί με τα ζώα μας, έχει φτιάξει ένα σπιτάκι και της αρέσει να κάθεται με την κιθάρα της, πολλές φορές ήθελε να πάει να κοιμάται και εκεί. Αλλά εμάς μας άγχωνε αυτό γιατί είναι ερημιά και δεν την αφήναμε. Αφού γύρισε σπίτι μετά την βόλτα την ρωτήσαμε εάν θα κοιμηθεί και μας είπε ναι. Πήγε πάνω και εμείς κοιμηθήκαμε… από τότε έχω να την δω. Όπως έδειξε έφυγε κατά τις τέσσερις τα ξημερώματα, εγώ σηκώθηκε στις έξι και είδα την πόρτα ανοιχτή και το αυτοκίνητο της να λείπει. Αυτό. Η πρώτη μου κίνηση με το που είδα ότι λείπει από το σπίτι την πήρα τηλέφωνο αλλά το τηλέφωνο της ήταν κλειστό. Πολλές φορές ξέχναγε να το φορτίσει κιόλας. Πήρε και την κιθάρα της και έχει φύγει» είπε η μητέρα της.

Πάντως η 26χρονη κοπέλα μια εβδομάδα πριν αποφασίσει να εξαφανιστεί είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο Facebook ένα περίεργο μήνυμα με αναφορά στην ζωή.

Συγκεκριμένα έγραψε «Όταν η ζωή σε σπρώχνει προς τα κάτω, πρέπει να ρωτήσεις, υπάρχει ζωή και εκεί; Αν σου απαντήσει ναι, προχωράς… για να μάθεις πως τα χαμηλά είναι τα ψηλά που αναζητούσες… πως μα φυσικά, κοιτώντας προς τα πίσω η μνήμη είναι αρετή».

Η 26χρονη την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι και γκρενά πουλόβερ, ενώ οδηγεί και εικάζεται πως δεν έχει απομακρυνθεί από τη Λακωνία ενώ οι συγγενείς της και οι Αρχές παρακαλούν όποιον την δει η γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει στο 100.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share