Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη - βόμβα: Δεν φαντάζεστε για ποιο σοκαριστικό λόγο αυτοκτόνησε ο γιος του Μεσούτ Γιλμάζ!

18 Δεκεμβρίου 2017 13:47
Αποκάλυψη - βόμβα: Δεν φαντάζεστε για ποιο σοκαριστικό λόγο αυτοκτόνησε ο γιος του Μεσούτ Γιλμάζ!

Η βαριά ασθένεια, η οποία ταλαιπωρούσε τον Γιαβούζ Γιλμάζ φαίνεται να τον οδήγησε στον θάνατο σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα.

Συγκεκριμένα, ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου, έχοντας αυτοπυροβοληθεί με μία φορά στο κεφάλι στο σπίτι του στο Beykoz.

Μία ημέρα μετά τον θάνατο του Μεχμούτ Γιαβούζ Γιλμάζ, μια ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κεντ στην Κωνσταντινούπολη, αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του. Μια ασθένεια που είχε επιδεινωθεί και εκτιμάται ότι οδήγησε στην αυτοκτονία τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Μεσούτ Γιλμάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η Ειρήνη πλέον έχει..." - Για πρώτη φορά το 19χρονο μοντέλο μετά την σύλληψή της...

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος ήταν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Πανεπιστημίου Κεντ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, «ο Γιαβούζ Γιλμάζ έπασχε από επιληψία κροταφικού λοβού. Ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε, όταν υπήρξαν κάποιες επιπλοκές που οδηγούσαν στην παράλυση. Ήταν πολύ πιεσμένος, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτή την πίεση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου: Φουρτούνες για 8 ζώδια! (videos)

Να σημειωθεί πως ο πατέρας του Γιαβούζ βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις έγινε το τραγικό περιστατικό.

Ο 70χρονος αρχηγός του κεντροδεξιού Κόμματος Μητρότητας (ANAP) που υπηρέτησε τρεις θητείες ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας έφυγε εσπευσμένα για την Κωνσταντινούπολη με αεροπλάνο, μόλις έμαθε τα τραγικά νέα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share