Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγική ειρωνεία: Τι συνέβη λίγο πριν πεθάνει ξαφνικά ο Έλληνας δημοσιογράφος, Βασίλης Μπεσκένης!

17 Δεκεμβρίου 2017 14:01
Τραγική ειρωνεία: Τι συνέβη λίγο πριν πεθάνει ξαφνικά ο Έλληνας δημοσιογράφος, Βασίλης Μπεσκένης!

Σοκ έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο ο αδόκητος και πρόωρος χαμός του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. Ο Βασίλης Μπεσκένης, πολιτικός συντάκτης στον Σκάι, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής έπειτα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 43 ετών.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Μπεσκένη, ενός πολύ αγαπητού δημοσιογράφου, έχει βυθίσει στη θλίψη τους συναδέλφους του και όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Με μηνύματά τους στα social media, οι δημοσιογράφοι εκφράζουν την οδύνη τους για τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας! (photos)

Μόλις χθες, ο Βασίλης Μπεσκένης βάπτισε τον μικρό του γιο, γεγονός που κάνει ακόμη πιο τραγικό το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του.

Οι εργαζόμενοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και στο protothema.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Μπεσκένη.

Για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, η ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά είναι δύσκολο να βρεις λόγια. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: "Η Ειρήνη είναι έτοιμη να..."! Ραγδαίες εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο στις φυλακές του Χονγκ Κονκ!

Ο Βασίλης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share