Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην ελληνική τηλεόραση: Πέθανε ξαφνικά ο Γιάννης Κασαπάκης!

Καλό ταξίδι

13 Δεκεμβρίου 2017 09:47
Θρήνος στην ελληνική τηλεόραση: Πέθανε ξαφνικά ο  Γιάννης Κασαπάκης!

Πέθανε ξαφνικά στα 48 του χρόνια ο οπερατέρ Γιάννης Κασαπάκης.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από την αδελφή της συζύγου του στο προφίλ του Γιάννη Κασαπάκη στο facebook, όπου η ίδια έγραψε ότι ο οπερατέρ έφυγε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ανάμεσα σε αυτούς που τον αποχαιρέτησαν στα social media είναι και ο γνωστός παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος o οποίος σοκαρισμένος, έγραψε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Το νέο ριάλιτι που φέρνει ο Ιβάν Σαββίδης στο Epsilon και η παρουσιάστρια «έκπληξη» που θα φέρει τα πάνω κάτω…

«Καλημέρα σας. Είναι με μεγάλη λύπη που πληροφορηθήκαμε σήμερα όλη η ομάδα του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ τον απροσδόκητο θάνατο του εικονολήπτη της εκπομπής στην Αθήνα @Ioanniskasapakis. Ο Γιάννης ήταν από τους καλύτερους στη δουλειά του και με αδαμάντινο χαρακτήρα. Είχε συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά κανάλια αλλά και το euronews. Ήταν μαζί μας εδώ και πέντε χρόνια. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του ήταν μοναδικά. Μόλις πριν μια εβδομάδα ήμασταν μαζί και κάναμε τα τελευταία γυρίσματα για το 2017 στην Αθήνα . Δυστυχώς ήταν και η τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε. Η εκπομπή δεν θα είναι η ίδια χωρίς αυτόν. Καλό ταξίδι Γιάννη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ - Τάσος Τρύφωνος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10+1 λάθη που κάνεις και δεν σε αφήνουν να γίνεις πλούσιος!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share