Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε η τουρκική Βουλή! - «Ξύλο» μεταξύ βουλευτών για τον προϋπολογισμό (Photo & Video)

12 Δεκεμβρίου 2017 22:34
Σε «ρινγκ» μετατράπηκε η τουρκική Βουλή! - «Ξύλο» μεταξύ βουλευτών για τον προϋπολογισμό (Photo & Video)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην τουρκική Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2018.

Η συζήτηση ήταν τόσο έντονη που οι βουλευτές, πάνω στον εκνευρισμό τους, μετέτρεψαν το κοινοβούλιο σε ρινγκ. Νωρίτερα, από το βήμα του τουρκικού κοινοβουλίου, ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, προέβη σε νέα πρόκληση τονίζοντας πως: “το Αιγαίο δεν είναι ούτε ελληνική, ούτε τουρκική λίμνη”.

Συγκεκριμένα, στο βήμα βρισκόταν ο αντιπρόεδρος του αντιπολιτευόμενου CHP, Οζγκούρ Οζέλ. Από κάτω, οι βουλευτές του ΑΚΡ,με μπροστάρη τον κ. Ουσάκ ζητούσαν να δοθεί χρόνος στον βουλευτή, Μουσά Τσαμ, να μιλήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι (πλούσιοι) «γαμπροί»…. της Αραβανή! - Οι πρώην σύντροφοι της παρουσιάστριας πριν τον Οικονομόπουλο!

Ωστόσο, ο Οζέλ τους αγνόησε. Τότε, ο Ουσάκ επέμεινε και ο Οζέλσχολίασε: “ξέρω τι βλάκας είσαι, γι’ αυτό έχω κόψει τις επαφές μαζί σου”.

Αμέσως, σηκώθηκε, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και για περίπου πέντε λεπτά ο “ναός της τουρκικής δημοκρατίας” θύμιζε γυμναστήριο για δυναμικά αθλήματα.

Οι εικόνες είναι πραγματικά απίστευτες με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (AKP), να εισβάλουν στο κέντρο της αίθουσας και να πιάνονται στα χέρια. Την ίδια ώρα, οι συνάδερφοί τους του CHP, σπρώχνονταν μεταξύ τους γύρω από το κεντρικό βήμα του Κοινοβουλίου.

Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα, αφού παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, τα πράγματα ηρέμησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Twitter: Η βαρεμάρα χτύπησε κόκκινο! Οι ατάκες που θα σας κάνουν να κλάψετε από τα γέλια!

Γιατί καυγάδισαν

Το κυβερνών κόμμα AKP μαζί με το ακροδεξιό MHP δρομολογούν την υιοθέτηση των σχετικών τροποποιήσεων του συντάγματος, οι οποίες σύμφωνα με τον Ερντογάν θα ενισχύουν την άσκηση της εξουσίας.

Από την άλλη πλευρά, τόσο το κόμμα CHP, του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου,όσο και το φιλοκουρδικό HDP, εκφράζουν ανοιχτά φόβους πως οι προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις θα κλιμακώσουν τον αυταρχισμό άσκησης της προεδρικής εξουσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον έδωσε στεγνά! Ο μαμάκιας…. αδερφός της Μενεγάκη και το απίστευτο περιστατικό με την κοπέλα του!

Δείτε τo βίντεο:

Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share