Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Ελβετία για ένα ποτήρι σαμπάνιας!

10 Δεκεμβρίου 2017 20:03
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Ελβετία για ένα  ποτήρι σαμπάνιας!

Πλήρωσε πρόστιμο 5.000 και αγόρασε νέο εισιτήριο

Μια πτήση από την Ζυρίχη με προορισμός την Μόσχα αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης επειδή μια επιβάτις ζητούσε ένα ποτήρια σαμπάνια. Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο στην απογευματινή πτήση της Swiss , όταν μια 44χρονη Ελβετή με το που κάθισε στην θέση της και πριν ακόμα ολοκληρωθεί η επιβίβαση όλων των υπολοίπων, ζήτησε ένα ποτήρι σαμπάνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η είδηση που θα σας εξοργίσει: Δεν φαντάζεστε ποια διόδια ακριβαίνουν από την έναρξη του 2018!
Καθώς οι αεροσυνοδοί καθυστερούσαν να την σερβίρουν η Ελβετή άρχιζε να φωνάζει και το πλήρωμα καμπίνας την καθησύχασε, λέγοντάς της ότι θα πιει το ποτό της σε ελάχιστα λεπτά.

Μετά την απογείωση η 44χρονη άρχισε να φωνάζει σε τέτοιο βαθμό που ανησύχησε το πλήρωμα και ο πιλότος επέλεξε αναγκαστική προσγείωση στην Στουτγάρδη. Εκεί, η 44χρονη Ελβετή παρελήφθη από τις αρχές και πέρασε από αλκοτέστ. Καθώς δεν βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ πλήρωσε απλώς πρόστιμο 5.000 ευρώ, χωρίς να συλληφθεί.
Η ίδια μάλιστα ζήτησε να επιβιβαστεί εκ νέου στο αεροπλάνο και να συνεχίσει το ταξίδι της στην Μόσχα, συνάντηση όμως την κατηγορηματική άρνηση του πιλότου και έτσι αναγκάστηκε, εκτός από το τσουχτερό πρόστιμο, να αγοράσει καινούργιο εισιτήριο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share