Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Είμαι έτοιμη να..." - Σοκάρει η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου μέσα από την φυλακή!

10 Δεκεμβρίου 2017 13:27

Ο συνήγορος της οικογένειας της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, έδωσε συνέντευξη στο «Down Town» και αναφέρθηκε στο νεαρό μοντέλο αλλά και στο πώς από τη Μυτιλήνη όπου έμενε, κατέληξε στην άλλη άκρη του κόσμου, αντιμετωπίζοντας πολύ βαριές κατηγορίες.

«Κάγεται από μια μεσαίας τάξης οικογένεια της Μυτιλήνης. Εργαζόταν σε καφετέρια ενώ έχει δουλέψει και σε βενζινάδικο. Στις 31 Αυγούστου έφυγε από τη Μυτιλήνη λέγοντας πως πάει να σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού σε ΙΕΚ της Καλαμάτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια Αραβανή και ποια Μελέτη; Αυτή θα παρουσιάσει τελικά στο Survivor Panorama…

Τελικά συνελήφθη 3 μήνες αργότερα σε αεροδρόμιο του Χονκγ Κονγκ, όπου της έγινε έλεγχος και στον πάτου του σακιδίου της σε διπλή κρύπτη, βρέθηκαν 2,6 κιλά κοκαΐνης»

«Αυτή τη στιγμή κρατείται στις φυλακές ανηλίκων γυναικών στο Χονγκ Κονγκ. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ταραγμένη, φοβισμένη και θλιμμένη. Φαίνεται ότι είναι θύμα επιτήδειων, οι οποίοι την παρέσυραν και της φόρτωσαν το σακίδιο με την κοκαΐνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγριεύει για τα καλά ο καιρός: Καταιγίδες και χιόνια! Αναλυτική πρόγνωση

Δεν ήξερε ότι κουβαλούσε μαζί της ναρκωτικά όπως μου είπε στην τελευταία τηλεφωνική μας επικοινωνία. Θέλησα να συμπαρασταθώ αφιλοκερδώς στους γονείς της οι οποίοι μου ζήτησαν συντετριμμένοι βοήθεια και σε ένα μικρό κορίτσι που φαίνεται καθαρά ότι είναι θύμα. Στην ίδια αυτή επικοινωνία με την κοπέλα μου ανέφερε χαρακτηριστικά “Βοηθήστε με, θα πεθάνω. Δεν θα αντέξω μέσα στη φυλακή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share