Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ημίγυμνη πασαρέλα από ακτιβίστριες στη Νέα Υόρκη! Έγινε χαμός (photo)

8 Δεκεμβρίου 2017 20:45
Ημίγυμνη πασαρέλα από ακτιβίστριες στη Νέα Υόρκη! Έγινε χαμός (photo)

Η... απάντηση στα περιλάλητα σόου της Victoria's Secret ήρθε «πληρωμένη» με ένα πρωτότυπο event στην Times Square της Νέας Υόρκης - 25 γυναίκες και η «αρχηγός» τους ύμνησαν την κανονικότητα

Θιασώτριες του Body Positive Movement αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.


Δεν έκαψαν τα σουτιέν τους... τουναντίον, τα φόρεσαν και παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Νέα Υόρκη (6 βαθμούς Κελσίου μέγιστη δείχνει το θερμόμετρο τις τελευταίες ημέρες) έστησαν προχθές τη δική τους αυτοσχέδια πασαρέλα στο κέντρο της πόλης. Σκοπός τους; Να αντισταθούν στην επιβεβλημένη, ψυχαναγκαστική τελειότητα του σώματος που κατατρύχει τις γυναίκες με κάτι νεόκοπες, από το πουθενά, σχεδόν σουρεαλιστικές μόδες, όπως λόγου χάρη το armpit vagina. Ψυχή του event ήταν η Khrystyana, μοντέλο και ακτιβίστρια που αγωνίζεται για το δικαίωμα των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματός τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη!

Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες η Khrystyana κατάφερε να επιστρατεύσει 25 φίλες της οι οποίες φόρεσαν τα εσώρουχά τους κι έστησαν τη δική τους ανομοιόμορφη πασαρέλα. Χωρίς κόμπλεξ, χωρίς ενοχές, χωρίς περιττά φτιασίδια αποφάσισαν να στήσουν τη δική τους ωδή στο ανεπιτήδευτο, ατελές, αληθινό γυναικείο σώμα.

Το timing της εκδήλωσης μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού οι δυναμικές ακτιβίστριες, οι κατ’ αναλογίαν Femen των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά με στηθόδεσμο, ήθελαν να απαντήσουν στο φαντασμαγορικό και πολυπροβεβλημένο σόου του fashion brand Victoria’s Secret που κατά τη γνώμη τους προβάλλει αρνητικά πρότυπα και ωθεί τις γυναίκες σε έναν ατέρμονο και χωρίς νόημα αγώνα για την θεωρούμενη τέλεια ομορφιά. Απολαύστε τις φωτό από το ομολογουμένως πρωτότυπο event ανεύθυνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η εκπομπή του Epsilon που κόβεται μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη!

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share