Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μήνυση κατά του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη -Από τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής!

8 Δεκεμβρίου 2017 18:30
Μήνυση κατά του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη -Από τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής!

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη η εκδίκαση της έφεσης που είχε ασκήσει δια των δικηγόρων του, ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, κατά της πρωτόδικης, σε βάρος του, απόφασης.

Ο πρώην διευθυντής είχε καταδικαστεί, πριν από περίπου ένα χρόνο, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση, σε 2 χρόνια φυλάκιση, με τριετή αναστολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η εκπομπή του Epsilon που κόβεται μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη!

Τότε, η συγκατηγορούμενη του πρώην διευθυντή, υπεύθυνη της εστίας, είχε αθωωθεί, όπως και ο πρώην υπουργός, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, που κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία στην υπόθεση.

Ωστόσο, μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη κατέθεσε ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής, σε βάρος του πατέρα του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη, αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας στο Εφετείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καίγεται το Hollywood: Στις φλόγες βίλες διασήμων! Ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί "κλαίνε" τις περιουσίες τους;

Με τον δικηγόρο του, Σπύρο Μποροδήμο, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι (ο διευθυντής) δέχθηκε ύβρεις και προπηλακισμούς από τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε μικρή απόσταση από το Εφετείο.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share