Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο ξέσπασμα από την Μίνα Αρναούτη: «Τίποτα καλό για εμένα! Προσπαθούν δια της βίας…» – Η αποκάλυψη για την επίθεση…

1 Δεκεμβρίου 2017 15:36
Απίστευτο ξέσπασμα από την Μίνα Αρναούτη: «Τίποτα καλό για εμένα! Προσπαθούν δια της βίας…» – Η αποκάλυψη για την επίθεση…

Η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, για τις επιθέσεις που δέχεται τόσο εκείνοι, όσο κι αυτοί που την υποστηρίζουν.

Όπως αποκάλυψε η νεαρή συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη, δέχεται μηνύματα από γνωστούς και αγνώστους που τους απειλούν συγκεκριμένοι φανατισμένοι άνθρωποι, όταν λένε κάτι θετικό για εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Εξερράγη λεωφορείο του ΟΑΣΑ! (photos)

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εχει φτιαχτει μια ομαδα με καγκουρες φαν και εκτος απο επιθεσεις που κανουν σε εμενα κανουν κ σε οποιον/α με υπερασπιστει ειτε δημοσια ειτε με μηνυματα.
Αυτοι εχουν ως σκόπο δια της βιας να μην ακουγεται τιποτα καλο για εμενα παρα μονο η δικη τους αποψη που ειναι αποδεδειγμενα λαθος συμφωνα με την αποφαση του εισαγγελεα που εστειλε την υποθεση στο αρχειο με τελικη αποφαση πως οδηγος ηταν ο Παντελης.
Βαρεθηκα να μου στελνουν μηνυματα γνωστοι κ αγνωστοι κ να μου λενε οτι τους βριζουν επειδη εχουν αντιθετη αποψη με τους παρακμιακους αυτους τυπους!
SOS σωστε την Μινα απο τα καγκουρακια!!!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share