Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ένα αστέρι ήταν ο γιος μου και έσβησε..." - Σπαράζει καρδιές η μητέρα του 16χρονου που αυτοκτόνησε στην Αττική Οδό!

28 Νοεμβρίου 2017 15:08

Μπροστά στην «ανάσα» του πρώτου, νεανικού του έρωτα ο 16χρονος μαθητής του 2ου Λυκείου Γέρακα, δεν άντεξε. Δεν άντεξε την απόρριψη από εκείνη που του κέντρισε την καρδιά και δίχως να σκεφτεί τι πήγαινε να κάνει, έκανε το σάλτο μορτάλε από γέφυρα της Αττικής Οδού.

Πάνω στο άνθος της ηλικίας του, αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής του βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συμμαθητές.

Οι τραγικοί γονείς του, που στην αρχή δεν γνώριζαν τι ακριβώς είχε συμβεί στο παιδί τους, πήγαν στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνισή του, αλλά λίγο αργότερα λύγισαν όταν οι αστυνομικοί στο τμήμα Παλλήνης τους ενημέρωναν ότι ο γιος τους είχε βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από γέφυρα στην Αττική Οδό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τραγικό post της Μίνας Αρναούτη για το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο που προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο! (photo)

Η μητέρα του 16χρονου μαθητή Μαρία, μίλησε στο protothema.gr και φανερά συγκλονισμένη είπε: «Το παιδί μου ήταν το καλύτερο παιδί όλου του κόσμου. Ήταν ο καλύτερος μαθητής, του κάναμε όλα τα χατίρια, ήμασταν μια πολύ δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν ξέρω αν είχε κάποια ερωτική απογοήτευση όπως λένε όλοι, δεν μας είχε πει τίποτα. Αυτό που έκανε ήταν μια σκέψη εκείνης της στιγμής, πιστεύω. Τον περιμέναμε στο σπίτι και δεν ήρθε ποτέ. Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης να δηλώσουμε εξαφάνιση και μετά μας είπαν αυτό που έγινε. Ένα αστέρι ήταν ο γιος μου και έσβησε» λέει απαρηγόρητη στο protothema.gr η μητέρα του άτυχου 16χρονου.

Η είδηση της αυτοκτονίας έπεσε σαν βόμβα στο σχολείο του 16χρονου και για το λόγο αυτό στο Λύκειο όπου φοιτούσε έχει πάει ψυχολόγος της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής για να βοηθήσει τόσο τους φίλους και συμμαθητές του άτυχου 16χρονου όσο και την κοπέλα εκείνη που άθελά της έγινε η αιτία για να βάλει τέλος στη ζωή του ο μαθητής Λυκείου.

Άλλωστε στο σημείο από το οποίο έπεσε, μέσα σε ένα χωμάτινο κύκλο, ο αυτόχειρας είχε σχεδιάσει μια καρδιά και μέσα σε αυτή τα αρχικά της κοπέλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα για την ατομική ασυλία! Διέρρευσαν φωτογραφίες

«'Ήταν ένας άριστος μαθητής, πολύ καλό παιδί, ήταν ο δικός μας φίλος. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε και αυτοκτόνησε. Δεν είχε πει σε κανέναν από εμάς τίποτα» λένε φίλοι του στο protothema.gr από το σχολείο.

Πριν πέσει από τη γέφυρα, ο 16χρονος είχε βγάλει τα παπούτσια του, ενώ άφησε και το αποτύπωμα με την καρδιά και τα αρχικά του ονόματος που όταν το αντίκρισαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συγκλονίστηκαν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι γονείς του άτυχου νέου δεν γνώριζαν κάτι και όταν έχασαν την επικοινωνία με το παιδί τους έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν την εξαφάνισή του.

Ο αστυνομικός που τους συνάντησε προσπάθησε να τους εξηγήσει, αλλά μπροστά στα γεμάτα απόγνωση μάτια των γονέων τους προέτρεψε να μεταβούν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί ο 16χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή» - Συγκλονίζει το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη από το μακρινό Χονγκ Κογκ!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τις 22:00. Πέφτοντας ο 16χρονος στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας της Αττικής Οδού παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του οχήματος φανερά σοκαρισμένος από το γεγονός όταν ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του επικοινώνησε αμέσως με την Τροχαία Αττικής Οδού ενώ ζήτησε και τη συνδρομή του ΕΚΑΒ.

Την ώρα που ο οδηγό ενημέρωνε τις αρχές άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε το άψυχο σώμα του 16χρονου. Τη σορό του άτυχου μαθητή παρέλαβε αυτοκίνητο της εταιρείας "Αττική Οδός" που ήδη είχε σπεύσει στο σημείο του δυστυχήματος ταυτόχρονα με περιπολικό της Τροχαίας Αττικής και την μετέφερε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση δήλωναν έκπληκτοι το πώς κατόρθωσε να σκαρφαλώσει την περίφραξη και από εκεί να πραγματοποιήσει το απονενοημένο διάβημά του.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share