Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός σε κορυφαίο αεροδρόμιο της χώρας: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις! Τι συμβαίνει;

26 Νοεμβρίου 2017 10:51
Συναγερμός σε κορυφαίο αεροδρόμιο της χώρας: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις! Τι συμβαίνει;

Μεγάλη ταλαιπωρία για πολλούς επιβάτες έχει προκαλέσει από το πρωί η πυκνή ομίχλη στη Θεσσαλονίκη καθώς πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία" δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω χαμηλής ορατότητας.

Συγκεκριμένα, έχουν ακυρωθεί πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αθήνα, Μόσχα, και Μόναχο, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση η ομίχλη δεν επιτρέπει ούτε την προσγείωση στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "δώρο" των 13 ευρώ που "έκαψε" την Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Τρομερές αποκαλύψεις για το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη!

Όπως αναφέρει αναγνώστης στο thestival.gr, στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" υπάρχει πλήθος κόσμου που βρίσκεται σε αναμονή και ενημερώνεται κατά διαστήματα για τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Τι είδαμε χτες; Αγαπημένα τραγούδια ανέβασαν την τηλεθέαση και την διάθεση στα ύψη! (videos)

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, πτήση της ryanair με ώρα άφιξης 6:30 βρίσκεται ακόμη στο αεροδρόμιο με το κόσμο να είναι εντός του αεροπλάνου, ενώ όπως τονίζει αναγνώστης στο thestival "δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι μέλλει γενέσθαι και με τις υπόλοιπες πτήσεις".

Πηγή: thestival.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share