Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη βόμβα: Θανατική ποινή για την 19χρονη Ελληνίδα με την κοκαΐνη;

24 Νοεμβρίου 2017 12:45
Αποκάλυψη βόμβα: Θανατική ποινή για την 19χρονη Ελληνίδα με την κοκαΐνη;

Για την Αθήνα προορίζονταν τα 2,6 κιλά κοκαΐνης που είχε πάνω του το 19χρονο μοντέλο με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κινδυνεύει ακόμα και με θανατική ποινή.

Σύμφωνα με δηλώσεις φίλων της από τη Λέσβο, η 19χρονη, πριν αποχαιρετίσει τους φίλους της είχε αναφέρει πως φεύγει για σπουδές στην Καλαμάτα ενώ μετά από ένα διάστημα μαθεύτηκε πως κέρδισε έναν διαγωνισμό ταξιδιών. Κάποιοι από τους φίλους της από το νησί αμφισβητούν την ύπαρξη του διαγωνισμού με την ονομασία «world star» και υπογραμμίζουν ότι η 19χρονη κοπέλα γνώρισε έναν άνθρωπο και τότε ξεκίνησαν τα ταξίδια της στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday σε Βασιλόπουλο και Σκλαβενίτη: Οι τρελές προσφορές που πρέπει να προλάβετε!

«Θύμα διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης η 19χρονη»

«Μια 19χρονη κοπέλα, την οποία η οικογένειά της άφησε όντας σίγουρη ότι βρίσκεται στην Καλαμάτα και βρέθηκε μεταξύ Αιθιοπίας και Χονγκ Κονγκ να κατέχει και να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης, είναι σαφές ότι είναι θύμα διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης και ότι αυτή υπήρξε το άτυχο και δυστυχισμένο θύμα ή αλλιώς «βαποράκι» αυτής της μεταφοράς», ανέφερε ο συνήγορος της 19χρονης Σ. Κεχαγιόγλου.

Η έκδοσή της στην Ελλάδα

Η ίδια δεν έχει ζητήσει ακόμα την συνδρομή του Ελληνικού προξενείου, κάτι που πρέπει να κάνει εάν θέλει να υπάρχουν ελπίδες να εκδοθεί και να δικαστεί στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στην ελληνική showbiz: Συντετριμμένος ο Διονύσης Σαββόπουλος!

Εξάλλου, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης, Δημήτρης Αλεξίου, μίλησε για ένα απλό παιδί του χωριού. Όπως τόνισε είχε περάσει από διάφορα καταστήματα για να βγάλει μεροκάματο, ενώ είχε και μια σχέση με έναν στρατιωτικό της περιοχής. Σημείωσε πως η ίδια δεν είχε δώσει σημάδια για τέτοια δράση, και εξέφρασε την άποψη πως κάποιοι την έμπλεξαν στο κύκλωμα.

«Έπαθα σοκ όταν διάβασα αυτήν την είδηση. Πριν λίγο καιρό που είχα μιλήσει με τον πατέρα της, αυτό που τον ανησυχούσε ήταν μια σχέση που είχε με έναν στρατιωτικό, και μάλιστα λόγω των αντιδράσεων είχε φύγει από το σπίτι και ζούσε μαζί του. Έχει πέσει θύμα το κορίτσι και πιθανότατα δεν ήξερε τι είναι αυτό που κουβαλούσε», είπε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Χ. Άρχο! (video)

Έρανος από τους συναδέλφους του πατέρα της

Ιδιαίτερα σοκαρισμένος ο αστυνομικός πατέρας της 19χρονης πιστεύει ότι η κόρη του πιθανότατα έπεσε θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μιλήσει μαζί της και έτσι οι συνάδελφοί του στο νησί της Λέσβου συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για το Χονγκ Κονγκ.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share