Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αξιζε που περίμενα στην ουρά»: Οι δηλώσεις των πρώτων που περίμεναν στις ουρές και ψώνισαν στην Black Friday! (Photos+video)

24 Νοεμβρίου 2017 10:47
«Αξιζε που περίμενα στην ουρά»: Οι δηλώσεις των πρώτων που περίμεναν στις ουρές και ψώνισαν στην Black Friday! (Photos+video)

Αξιζε η αναμονή, οι προσφορές ήταν ικανοποιητικές, λένε οι πρώτοι από αυτούς που επωφελήθηκαν από τις προσφορές της Black Friday, ενώ την ίδια ώρα οι διευθυντές των καταστημάτων κρίνουν ικανοποιητική την προσέλευση του κόσμου.

Δύο νεαροί που μίλησαν στο iefimerida και ήταν από τους πρώτους που μπήκαν σε κεντρικό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών της Αθήνας, αγόρασαν το Play Station που και οι δύο προφανώς τόσο ήθελαν. «Αξιζε η αναμονή μισής ώρας στην ουρά», λέει ο ένας, «ήταν ικανοποιητική η προσφορά», δηλώνει ο δεύτερος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συνετρίβη αεροσκάφος στα Καλάβρυτα!" - Η είδηση που προκάλεσε συναγερμό στις Αρχές

Μια ακόμη κυρία, η οποία μόλις έχει πάρει την τηλεόραση που ήθελε, ποζάρει χαμογελαστή στον φακό του iefimerida:

Την ίδια ώρα ο διευθυντής του καταστήματος των Public Συντάγματος δηλώνει αφενός ότι το κατάστημα έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για την ημέρα και αφετέρου ήδη ευχαριστημένος με την ανταπόκριση του κόσμου. Όπως χαρακτηριστικά λέει, πέρυσι, πρώτη χρονιά της Black Friday, από το κατάστημα του Συντάγματος ψώνισαν περί τους 30.000 καταναλωτές και συνολικά 400.000 σε όλη την Ελλάδα, ενώ εκτιμά ότι ίδια θα είναι η ανταπόκριση και φέτος, ίσως και καλύτερη με βάση την εικόνα που είχε νωρίς το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλεις να... πεθάνεις; Κάντο σήμερα! Οι "Τελεταί Μπούκουρα" γιορτάζουν την Black Friday με έκπτωση 80%!

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share