Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια!

21 Νοεμβρίου 2017 08:34
Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, μέσα στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, η ηθοποιός και τραγουδίστρια του γκόσπελ, Ντέλα Ρις, που πρωταγωνίστησε για χρόνια στην τηλεοπτική σειρά “Touched By An Angel“.

Η ηθοποιός «πέθανε ήρεμα (την Κυριακή) στο σπίτι της στην Καλιφόρνια περιστοιχισμένη από τους αγαπημένους της», ανέφεραν σε ένα δελτίο τύπου ο σύζυγός της Φράνκλιν Λετ και η οικογένειά της.

Η ανακοίνωση του θανάτου της αναρτήθηκε για λογαριασμό της οικογένειας στον λογαριασμό του Instagram της συμπρωταγωνίστριάς της Ρόμα Ντάουνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκε και 21ος νεκρός στην Μάνδρα!

«Με τη ζωή και τη δουλειά της άγγιξε και ενέπνευσε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου της Ρις, η οποία, ωστόσο, είχε διαγνωστεί με διαβήτη πριν από 17 χρόνια.

Η Ρις γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ, διδάχθηκε το γκόσπελ και γνώρισε τη δημοσιότητα στα τέλη του 1950 και τις αρχές του 1960 ερμηνεύοντας επιτυχίες της ποπ και τζαζ μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας: Ποιοι δρόμοι έχουν αυξημένη κίνηση;

Το 1969 παρουσίασε το δικό της τοκ σόου με τίτλο “Della”—το πρώτο που παρουσίαζε μια Αφροαμερικανίδα. Κατόπιν πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “It Takes Two” και το “Crazy Like a Fox”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share