Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: To μοντέλο που ρίχνει τα χαρτιά αποκαλύπτει στη News: «Οι 9 στους 10 που συναντώ έχουν υποστεί μαγεία. 80.000 Έλληνες μυημένοι στο σατανισμό»

17 Ιανουαρίου 2013
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: To μοντέλο που ρίχνει τα χαρτιά αποκαλύπτει στη News: «Οι 9 στους 10 που συναντώ έχουν υποστεί μαγεία. 80.000 Έλληνες μυημένοι στο σατανισμό»

Η δίμετρη Κατερίνα Βελούδου τη δεκαετία του '90 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελιγκ -στη χρυσή εποχή του- και ξεχώρισε. Είκοσι χρόνια μετά, την ανακαλύπτω το ίδιο εντυπωσιακή και πανύψηλη, να έχει αφήσει πίσω της τη λάμψη και τα φώτα και να ασχολείται με το επάγγελμα της... μελλοντολόγου.

Της Τζώρτζιας Συρίχα

Η Κατερίνα αποφάσισε να αξιοποιήσει το «θείο χάρισμα» που της δόθηκε κληρονομιά από τη γιαγιά της, όπως λέει, σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που δίνει στη «News». Για του λόγου το αληθές μου δείχνει την τράπουλά της που μυρίζει λιβάνι και την οποία έχει από 17 χρόνων. «Με αυτήν βλέπω ό,τι θα μπορούσες εσύ να δεις σε μια τηλεόραση, κάθε αριθμός μετατρέπεται σε εικόνα».

Με την πασαρέλα ασχολήθηκε από τα 15της, ενώ ακόμη ήταν μαθήτρια. Αναδείχθηκε, έκανε καριέρα. «Θα το πιστέψεις αυτό που θα σου πω; Όταν ανέβαινα στην πασαρέλλα δεν είχα πρόβλημα και τίποτα να μη φοράω, στη ζωή μου, όμως, μεταμορφωνόμουν, και μάλιστα ήμουν σεμνή. Κλειστό παιδί, αποστασιοποιημένο, δύσκολα ανοιγόμουνα. Στην πασαρέλα λειτουργούσα αλλιώς. Θυμάμαι κάποιοι με είπαν "σκύλα" σε ένα σόου της Σήλιας Κριθαριώτη, τότε που είχε έρθει η Ναόμι Κάμπελ στην Ελλάδα. Ήμουν η μοναδική Ελληνίδα που άφησε η Κάμπελ να μπει στο καμαρίνι της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό, πες το αύρα, ήμουν όμως και η μοναδική που δεν γούσταρα κιόλας να βγάλουμε φωτογραφία γιατί την είχα δει και αλλιώς. Αναρωτιόμουν γιατί να το έκανα, "τι παραπάνω έχει από εμένα;", σκεφτόμουν!».

Δούλεψε 20 χρόνια στο μόντελιγκ και ήταν άψογη επαγγελματίας. Συνεργάστηκε μόνο με μεγάλους σχεδιαστές και δεν γούσταρε, όπως λέει, «δεύτερες» δουλειές.

Το 1995 ξεκινάς στον «Πρωινό καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά...

Και όταν έφυγε η Ρούλα έφυγα και εγώ. Πήρα μεταγραφή στο MEGA κατευθείαν. Με πήρε η Αγλαία Λάτσιου μαζί της, που έκανε το πρωινό «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» με τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Ζηλεύεις τώρα κάτι από το χώρο αυτό;

Όχι, τι να ζηλέψω; Αυτό που μου λείπει όμως είναι οι καλοστημένες επιδείξεις. Στενοχωρήθηκα που δεν μπορούσα να πάω στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια, όπου βρέθηκαν όλα τα γνωστά, καταξιωμένα μοντέλα και έδειχναν στις πιο καινούριες πώς είναι η δουλειά. Θέλω μια φορά πάντως να μαζευτούμε όλες, να φορέσουμε ρούχα της Βίκυς Κουλιανού -που είναι καταπληκτικά- και να προσφέρουμε τα έσοδα της επίδειξης σε ένα Ίδρυμα. Είναι το κρυφό μου όνειρο.

Ο γάμος πώς σου προέκυψε;

Παντρεύτηκα το 1996 από έρωτα και απέκτησα 2 παιδιά, τον Στέλιο που είναι σήμερα 15 χρόνων και τη Μαριαγάπη που είναι 13.

Εάν σου έλεγε η κόρη σου να γίνει μοντέλο θα την άφηνες;

Ναι αμέ, αλλά για χαβαλέ, σαν εμπειρία και από πίσω εγώ, όχι για να επιβιώσει από αυτό το επάγγελμα. Θέλει όμως να γίνει σχεδιάστρια μόδας, ζωγραφίζει φανταστικά, γράφει παραμύθια, ο Στέλιος ασχολείται περισσότερο με τον αθλητισμό, είναι κολλημένος.

Μετά από πόσα χρόνια αποφάσισες να χωρίσεις;

Μετά από 8 χρόνια γάμου. Ήταν κοινή απόφαση με τον άντρα μου. Δεν φοβήθηκα για το τι θα γίνει την επομένη όταν χώρισα, ήξερα ότι είχα τον Θεό δίπλα μου και προχώρησα. Είμαι φαίνεται καλή στα δύσκολα. Και δεν ήμουν καλά οικονομικά τότε, αλλά δεν αγάπησα ποτέ τα χρήματα, μου αρέσουν να τα χρησιμοποιώ μόνο για τις ανάγκες μου και τις ανάγκες των παιδιών μου,για να κάνω τους άλλους να νιώθουν καλά.

Το 2001 πήγε να δουλέψει στη Ρώμη σε περιοδικό σαν ανταποκρίτρια μόδας. «Όλα αυτά τα χρόνια έλεγα τα χαρτιά. Έπαιρνα καλά λεφτά από τη δουλειά μου εκεί. Έμεινα πέντε χρόνια, γύρισα όμως μόνο και μόνο για τα παιδιά μου. Δεν ήθελε ο Στέλιος να ζήσει στην Ιταλία, εγώ πάλι δεν επιθυμούσα να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μου έλειπε τίποτα από εδώ... Με κατάφερε όμως ο μικρός».

Οραματισμοί

Στα δεκαεπτά της συνειδητοποιεί ότι έχει μια δύναμη να οραματίζεται και να διαισθάνεται. Αυτήν τη διαίσθηση τη μετέτρεπε σε εικόνα. Έβλεπε τους αριθμούς να γίνονται εικόνες χωρίς να ξέρει πώς γίνεται αυτό: «Είναι σαν να με διάλεξε κάποιος έχοντας πολύ καλή σχέση με τον Θεό -όχι με την εκκλησία- και μέσω διαλογισμού με τον εαυτό μου έβλεπα ότι μακροπρόθεσμα θα μπορούσα να ασχοληθώ με αυτό».

Είχε κάποιος αυτό το χάρισμα;

Η γιαγιά μου είχε δύναμη, αλλά μαζί της δεν είχα σχέση, την παρακολουθούσα από μακριά, πήρα το χάρισμα από αυτήν και το εξέλιξα σε κάτι καλό, γιατί σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να σκεφτώ ανθρώπους να κάνουν κακό σε άλλους. Η μισή Ελλάδα ζει για να κάνει μάγια στην άλλη μισή. Αυτό σου αρκεί για να καταλάβεις τι γίνεται;

Οι φίλοι σου το γνώριζαν αυτό το χάρισμα;

Φυσικά, αφού στα παρασκήνια του πρωινού έλεγα τα χαρτιά σε όλους, και στα μοντέλα και στον Μιχάλη Ασλάνη και στη Ρούλα Κορομηλά, στην πλάκα και στο χαβαλέ, ξέρεις, αλλά τους έβγαιναν όλα και με κυνηγούσαν από πίσω. Το δωμάτιό μου στα εκτός έδρας που κάναμε με τον «Πρωινό καφέ» ήταν πάντα γεμάτο. Μια χρονιά που ήμασταν στη Ρόδο, η Μελίνα Ζαχαράκη, η Μαρίνα Πούπου, ο Γιώργος Λουκανίδης, η Σούζαν Άσμπι και η Γιάννα Νταρίλη μετά από ένα ξενύχτι με μπύρες, που είχαμε γίνει «γκολ», ανεβήκαμε στο δωμάτιο και όλοι ήθελαν να τους πω τα χαρτιά. Καταλήξαμε να ξυπνήσουμε το πρωί, ο Γιώργος στη μπανιέρα, εγώ στη μοκέτα, η Μελίνα κάτω από το γραφείο, η Μαρίνα πάνω στο γραφείο, να ωρύεται η Κορομηλά και να μας ψάχνει».

Πότε αρχίζεις το χάρισμα αυτό να το κάνεις επάγγελμα;

Σταδιακά, αλλά παράλληλα δούλευα και ως διαφημίστρια. Μετά άνοιξα την εταιρεία Diadora με αθλητικά όργανα που έχω σήμερα μαζί με τον σύντροφό μου και είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι για την Ελλάδα. Εκείνος ασχολείται με το... υλιστικό κομμάτι και εγώ είμαι του πνευματικού! Πήγα έδωσα εξετάσεις και πήρα δίπλωμα για να περάσω στο επόμενο στάδιο, στο Πανεπιστήμιο Μεταφυσικών Ερευνών, ήθελα να τεστάρω τον εαυτό μου ότι δεν είναι τυχαίο αυτό που μου συμβαίνει και δεν είναι στη φαντασία μου. Δεν είναι απλώς μια ενέργεια που θα στερέψει κάποια στιγμή. Όταν μου μέτρησαν τα τσάκρα (το τρίτο μας μάτι, η καρδιά μας, η αίσθησή μας) είδαν στο μηχάνημα ότι έχω το χάρισμα 100% να είμαι μελλοντολόγος. Δεν είμαι μέντιουμ και χαρτορίχτρα, είμαι μελλοντολόγος. Δεν λέω Ταρό που έχουν σύμβολα και τα μαθαίνεις, ούτε τις κάρτες της Σμύρνης που επίσης μαθαίνεις, λέω την απλή τράπουλα που είναι η πιο δυνατή, γιατί όταν βλέπεις εικόνες μέσα από αυτούς τους αριθμούς είναι χάρισμα.

Δουλεύεις συνέχεια;

Υπάρχουν εποχές που αρνούμαι να πω οτιδήποτε. Κάνω delete, δεν θέλω, κάνω διαλογισμό, προσευχή μόνη μου, δεν βγάζω πια τόσα λεφτά από το επάγγελμα αυτό για να ζήσω, γι' αυτό έκανα και την εταιρεία. Έρχονται φτωχοί και ζητάνε τη βοήθειά μου, θα την αρνηθώ; Με τίποτα! Για εμένα δεν είναι οι άνθρωποι χρήματα. Δεν το παίζω Θεός, και μη γελάσεις, όμως κατάφερα και έφερα αρκετούς ανθρώπους κοντά στον Θεό και στην προσευχή, αυτά μας σώζουν.

Πρέπει να περνάει πάντως δύσκολα όποιος ζει μαζί σου...

Πολύ! Δεν κάθεται εύκολα κάποιος δίπλα μου. Έχω μοναστηριακή ζωή, μοναχική, δηλαδή θεωρώ ότι και ο σύντροφός μου είναι ήρωας που με αντέχει... Είμαστε τρία χρόνια μαζί και μόλις τον είδα του είπα: «Kάτσε να δω στα χαρτιά αν μου κάνεις», και έτσι προχώρησα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή μου, όλα είναι στημένα με μαθηματική ακρίβεια.

Ζούμε μαζί με τον Λεωνίδα, και μάλιστα πρόσφατα αρραβωνιαστήκαμε. Δεν γίνεται κάποιος όπως εγώ που ασχολείται με την προσευχή και το «λύσιμο» μαγείας παρά να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, δύο παιδιά θα μπορούσα να βάλω στη ζωή και στο σπίτι μου κάποιον που δεν είναι επίσημος σύντροφός μου; Άρα, λοιπόν, η κατάληξη είναι ο γάμος. Αν δεν πάρεις ευχή Θεού δεν λέγεται σχέση, λέγεται γκόμενος και αυτό δεν το έχω ανάγκη. Μίλησα στα παιδιά μου για τον Λεωνίδα, τον γνώρισαν και τον λάτρεψαν, το ίδιο και αυτός, έχουμε ισορροπήσει τις καταστάσεις σπίτι μας.

Δεν το έβαλε στα πόδια ο Λεωνίδας μόλις του είπες τι επάγγελμα κάνεις;

Ήταν καθαρός άνθρωπος. Εάν έχεις μέσα σου την πουστιά, την πουτανιά και τη λαμογιά δίπλα μου δεν μπορείς να κάτσεις.

Πόσοι «τσαρλατάνοι» κυκλοφορούν στο χώρο;

Πάρα πολλοί! 7 στους 10! Δυστυχώς δεν τους καταλαβαίνεις και παίρνει η μπάλα και τους υπόλοιπους.

Για τη ζωή σου οραματίζεσαι πράγματα;

Ναι, φυσικά, και την προστατεύω πολύ. Οι 9 στους 10 που συναντώ έχουν υποστεί μαγεία. 80.000 Έλληνες είναι μυημένοι αυτή τη στιγμή στο σατανισμό, σου λέει κάτι αυτό; Ερχόμαστε δεύτεροι μετά την Αμερική και είμαστε τόσο μικρή χώρα.

Έχεις ασχοληθεί με εξορκισμό; Πώς και δεν έχεις σαλτάρει με όλα αυτά που έχεις ζήσει;

Την ώρα που κάνω εξορκισμό δεν θυμάμαι τίποτα, είμαι μέσα σε ένα αστρικό ταξίδι, θυμούνται, όμως, οι πελάτες μου και μου λένε τι γίνεται.

Ο σύντροφός σου σε φοβάται καμιά φορά;

Με φοβάται γιατί ξέρει ότι θα του τα ψάλλω όταν του λέω κάτι και δεν με ακούει! Κάποτε χάσαμε αρκετά χρήματα με μια εικονική εταιρεία φαρμάκων. Του έλεγα να μην κάνει συνεργασία γιατί δεν μου άρεσε η δουλειά αυτή. Είχα δίκιο! Όταν πήγαμε να πάρουμε τα φάρμακα η εταιρεία ήταν άφαντη, μαϊμού! Από τότε με ρωτάει.

Θα τολμούσε λες ποτέ ο σύντροφός σου να σε απατήσει;

Ας τολμήσει! Το καλό που του θέλω! Να μην το σκεφτεί καθόλου αυτό γιατί και από το μυαλό να του περάσει θα το καταλάβω.

Τι θέλεις να κάνεις στη συνέχεια της ζωής σου;

Θέλω να γεράσω διαβάζοντας τα βιβλία μου, γράφοντας κάποια στιγμή ένα βιβλίο γι' αυτή την εμπειρία ζωής και να με αξιώσει ο Θεός να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ. Όταν θα ολοκληρώσω το σκοπό μου και έχοντας τακτοποιήσει τα παιδιά μου να έχω έναν ήσυχο θάνατο.

Το επάγγελμα αυτό περνάει κρίση;

Όχι! Έρχονται περισσότεροι που θέλουν να μάθουν τι θα τους συμβεί επαγγελματικά, οικονομικά και στην υγεία. Αφήσαμε το γκομενικό στην άκρη.

Όντως έρχεται η καταστροφή του κόσμου;

Έλα μωρέ φοβίζουν τον κόσμο τσάμπα και βερεσέ, συντέλεια του κόσμου είναι η ολοκλήρωση του σύμπαντος. Κλείνει απλά ένας μεγάλος υλιστικός κύκλος που δείχνει ότι ακόμα και ο Θεός μας βαρέθηκε. Πρέπει, λοιπόν, να μετανοήσουμε, οι άγγελοι του Σατανά είναι εδώ, και οι άγγελοι του Θεού είναι εδώ, και η Κιβωτός του Νώε είναι εδώ, πόσοι θα προλάβουν να σωθούν και να μπουν στην Κιβωτό; Όσο πιο κοντά είσαι στον Θεό, όσο πιο «λευκά» σκέφτεσαι για τον άλλον τόσο πιο πολύ σε βοηθούν οι άγγελοι και σε φέρνουν στην Κιβωτό. Καλοσύνη και αγάπη, αυτό πρέπει να διδάσκουμε τα παιδιά μας.

Για περισσότερα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ NEA κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share