Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αργοπεθαίνει πασίγνωστος δολοφόνος! Το έγκλημα που είχε σοκάρει του πάντες

17 Νοεμβρίου 2017 11:57
Αργοπεθαίνει πασίγνωστος δολοφόνος! Το έγκλημα που είχε σοκάρει του πάντες

«Δεν θα ζήσει πολύ ακόμα». Αυτά ήταν τα λόγια προσώπου από το στενό συγγενικό περιβάλλον του διαβόητου δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον σε δημοσιογράφο του TMZ.

Ο Μάνσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bakerfield πριν από τρεις μέρες και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, φρουρούμενος από πέντε ένστολους.

Σύμφωνα με τις πηγές του περιοδικού ο 83χρονος φαίνεται ότι διανύει τις τελευταίες του στιγμές, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται ώρα με την ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Οι παίκτριες που έκαναν τον Πάνο Μουζουράκη να κλάψει! Η φόρτισή του στα battles! Ποια επέλεξε; (video)

Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο όταν νοσηλεύτηκε με αιμορραγία στο έντερο και κρίθηκε απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση. Όμως οι γιατροί έκριναν ότι ήταν πολύ αδύναμος και τον έστειλαν πίσω στη φυλακή.

Ο Μάνσον βρίσκεται στη φυλακή περισσότερα από 45 χρόνια. Τη δεκαετία του 1960 συγκέντρωσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μια ομάδα ανθρώπων και σχημάτισε την οργάνωση «Οικογένεια Μάνσον», τα μέλη της οποίας έτρεφαν απόλυτη λατρεία προς το πρόσωπό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που πέρασαν από τα Battles! (videos)

Το καλοκαίρι του 1969 ζήτησε από τις νεαρότερες ακολούθους του να δολοφονήσουν επτά ανθρώπους. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η Σάρον Τέιτ, η σύζυγος του Ρoμάν Πολάνσκι που ήταν 8 μηνών έγκυος και μαχαιρώθηκε 16 φορές από τα μέλη της οργάνωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share