Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης!

13 Νοεμβρίου 2017 15:27
Θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης!

Θλίψη στην Περιφέρεια Κρήτης εξαιτίας του θανάτου ενός αγαπητού ανθρώπου, που έφυγε από τη ζωή, έπειτα από σπουδαία μάχη με τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη, διευθυντή τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης, η καρδιά του οποίου φαίνεται να τον πρόδωσε και με δεδομένο ότι η υγεία του είχε επιβαρυνθεί ιδιαίτερα.

Στην Περιφέρεια Κρήτης, η είδηση προκάλεσε σοκ και θλίψη σε υπαλλήλους και στελέχη καθώς όλοι κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και καλοσυνάτο στέλεχος, η απουσία του οποίου θα είναι εμφανής.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί αύριο, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, όπου η οικογένεια του, συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο Γεώργιος Παπαδάκης ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος. Τον χαρακτήριζαν η πηγαία ευγένεια, η λεπτότητα στο ήθος και τους τρόπους, η φιλικότητα, η εντιμότητα η εργατικότητα και η προσφορά, όπως παραδέχονται όλοι όσοι τον γνώριζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Ο Χάρης Χριστόπουλος έριξε τη «μάσκα» του και αποκάλυψε τους ρόλους στo παιχνίδι!

Το ΔΣ της ΕΜΔΥΔΑΣ Αν. Κρήτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου Γεωργίου Παπαδάκη για τον ξαφνικό χαμό του.

Η πολυετής εμπειρία του και οι γνώσεις που πρόσφερε από τη θέση ευθύνης που κατείχε θα είναι δύσκολο να αναπληρωθούν. Η ανελλιπής παρουσία του μέχρι την τελευταία στιγμή στο χώρο της εργασίας του αποτελεί λαμπρό παράδειγμα εργατικότητας και αγωνιστικής διάθεσης.

Ψήφισμα για το θάνατο του Γ. Παπαδάκη απο το ΤΕΕ-ΤΑΚ

Με την είδηση της απώλειας του Γεωργίου Παπαδάκη, Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού και εκλεκτού συναδέλφου, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
Να συμμετέχει με τα μέλη της στην κηδεία του,
Να αποσταλεί συλλυπητήριο στην οικογένειά του,
Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 50,0€ στο ίδρυμα ‘Ηλιαχτίδα’
εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια του εξαιρετικού και αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Ο Γεώργιος Παπαδάκης ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος. Τον χαρακτήριζαν η πηγαία ευγένεια, η λεπτότητα στο ήθος και τους τρόπους, η φιλικότητα, η εντιμότητα η εργατικότητα και η προσφορά, όπως παραδέχονται όλοι όσοι τον γνώριζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Πηλιάκη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της!

Υπήρξε μέλος της οικογένειας των Μηχανικών από το 1980.

Υπηρέτησε με ζήλο τόσο στην Νομαρχία Λασιθίου όσο και ως διευθυντής στην Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών της Περιφέρειας Κρήτης.

Ολόκληρη η οικογένεια των Μηχανικών, είμαστε ευγνώμονες γιατί το έργο και η στάση ζωής του Γιώργου, που τόσο πρόωρα κόπηκε το νήμα της, αποτελεί ένα πρότυπο που μπορεί να μας διδάσκει και να καθοδηγεί τους αγώνες μας, ιδιαίτερα σήμερα, που οι αγώνες αυτοί είναι πλέον αγώνες επιβίωσης για να αποτραπεί ο αφανισμός του κλάδου μας. Ο ίδιος θα αποτελεί πάντα φωτεινό παράδειγμα και έμπνευση για τη στάση ζωής των αυριανών επιστημόνων και των ενεργών Πολιτών του κλάδου μας.

neakriti.grσ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share