Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με την περιουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου! Που έχει... εξαφανιστεί μετά τον θάνατο του;

5 Νοεμβρίου 2017 12:44
Μυστήριο με την περιουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου! Που έχει... εξαφανιστεί μετά τον θάνατο του;

Μυστήριο παραμένει το που βρίσκονται τα περιουσιακά στοιχεία του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο. Από τις πρώτες ώρες μετά το θάνατό του, ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στα παιδιά και την τελευταία σύζυγό του, που μαίνεται μέχρι σήμερα.

Η εφημερίδα Real News φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο εκτενές ρεπορτάζ για την κόντρα των κληρονόμων του επιχειρηματία και αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά με τον Σκλαβενίτη: "Έπεσε" το κάστρο!

«Όλοι φαντάζονταν μετά το θάνατό του ότι ο θησαυρός που θα άφηνε στους κληρονόμους του δεν θα ήταν ευκαταφρόνητος. Όταν, λοιπόν η δεύτερη σύζυγός του Ρίτα Σουβατζόγλου, λίγες ώρες μετά το θάνατο του, αποκάλυψε στα παιδιά του ότι "ο μπαμπάς σας πέθανε φτωχός" προκάλεσε μεγάλο σοκ, κυρίως στο γιο του, τον Φίλιππο, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει με ένα εξώδικο, που έθετε υπό αμφισβήτηση τον ισχυρισμό της. Ζήτησε να καταγραφούν τα σπίτια, οι εταιρείες, όλες οι καταθέσεις και οι επενδύσεις του πατέρα του, και να του σταλεί μια ακριβής αναφορά για τον "θησαυρό" που πολλοί πίστεψαν ότι, για κάποιους λόγους παρέμενε κρυμμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοmads: Αναβάλλεται η αποχώρηση της Νατάσας Καλογρίδη από τις Φιλιππίνες! - Δείτε τι συνέβη

Εκείνες τις πρώτες ώρες της απώλειας του Βγενόπουλου -λένε όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες- για τις ισορροπίες στα προσωπικά θέματα του επιχειρηματία ξέσπασε ένας πόλεμος ανάμεσα στα παιδιά και την τελευταία σύζυγό του που μαίνεται μέχρι σήμερα. Τον Φίλιππο τον απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Ρουμάνα Στεφανία Αντρέα και τη Μελίνα από τη σχέση του με την Βρετανίδα Τζιλ Μπεν.

Οι πληροφορίες για ένα ουδόλως ευκαταφρόνητο αριθμό κεφαλαίων σε οffshore εταιρίες και ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων σε Αθήνα Λονδίνο και Ελβετία, έφεραν τις δυο πλευρές σε έντονη αντιπαράθεση, με καλά ενημερωμένες πηγές να επισημαίνουν ότι τα παιδιά του δεν διαθέτουν ακριβή εικόνα για την περιουσιακή του κατάσταση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share