Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα σπάνιες φωτογραφίες από τον Τιτανικό, 105 χρόνια μετά την βύθισή του! Η διάσωση επιζώντων που συγκλονίζει

26 Οκτωβρίου 2017 14:07
Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα σπάνιες φωτογραφίες από τον Τιτανικό, 105 χρόνια μετά την βύθισή του! Η διάσωση επιζώντων που συγκλονίζει

Ποιες οι φωτογραφίες από τη διάσωση επιζόντων του Τιτανικού;

Σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα που απεικονίζουν τις προσπάθειες διάσωσης των συνεργείων στις σωστικές λέμβους μετά το ναυάγιο του Τιτανικού πρόκειται να δημοπρατηθούν αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μείναμε άφωνοι: Το υπερπολυτελέστατο σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Βούλα! Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του!

Οι ιστορικές εικόνες περιλαμβάνονται στο φωτογραφικό λεύκωμα του Νεοϋορκέζου δικηγόρου Λουίς Ογκντέν, ο οποίος ταξίδευσε τον Απρίλιο του 1912 με το πλοίο «Καρπάθια» και προορισμό την Ευρώπη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Το «Καρπάθια» ήταν ένα από τα πλοία που έλαβαν το σήμα έκτακτης ανάγκης από τον Τιτανικό και μετέβησαν στο σημείο του ναυαγίου προκειμένου να περισυλλέξει επιζώντες.

Το πλοίο κατάφερε να προσεγγίσει τον τόπο του ναυαγίου το βράδυ και περισυνέλεξε τους επιζώντες που είχαν επιβιβαστεί σε σωσίβιες λέμβου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα! Ραγδαίες αλλαγές στο πρόγραμμα του ριάλιτι!

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πέρασα μία δύσκολη χρονιά μαζί της!» Η Κατερίνα Καραβάτου «άδειασε» δημοσίως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! (βίντεο)

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share