Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Ο 32χρονος «τζιχαντιστής» της Αλεξανδρούπολης σε δράση!

22 Οκτωβρίου 2017 14:01
Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Ο 32χρονος «τζιχαντιστής»  της Αλεξανδρούπολης σε δράση!

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον πόλεμο της Συρίας με πρωταγωνιστή τον 32χρονο συλληφθέντα, κατηγορούμενο για συμμετοχή στον ISIS παρουσιάζει σήμερα το protothema.gr.

Όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό, ο 32χρονος φορά βαρύ οπλισμό και ποζάρει πάνω σε πολεμικό άρμα, ενώ σε άλλη φωτογραφία φαίνεται να πυροβολεί με το όπλο του εναντίον αδιευκρίνιστου στόχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Φουρτούνες στα ερωτικά για 3 συγκεκριμένα ζώδια! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (23-29/10)

Σύμφωνα με τη συνήγορό του κυρία Τριανταφυλλιά Τσιούλπα, αυτές οι φωτογραφίες οι οποίες θα προσκομιστούν αύριο ενώπιον του ανακριτή, αποδεικνύουν ότι ο φερόμενος ως τζιχαντιστής δεν ήταν μέλος του ISIS, αλλά στρατιώτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Η συνήγορος του 32χρονου, Τριανταφυλλιά Τσιούλπα



Σύμφωνα με άλλα στοιχεία τα οποία περιέχονται μέσα στη δικογραφία, ο 32χρονος ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του τον Ιούνιο του 2016, και έκτοτε διαμένει σε δομές φιλοξενίας μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Ενώπιον του ανακριτή θα υποστηρίξει ότι οι κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία δεν προέρχονται από τη γυναίκα του αλλά από τρίτο πρόσωπο. Συγκεκριμένα η καταγγελία καταγράφηκε στις 5/9/2017.









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία 32χρονης: Στην Γαδά αυτή την στιγμή ο πατέρας - Τι δήλωσε μπροστά στις κάμερες; (Photos+video)

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share