Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από την ένοπλη ληστεία με τα καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο - Στο μπαλκόνι καρφώθηκε μια σφαίρα (Video)

17 Οκτωβρίου 2017 10:14
Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από την ένοπλη ληστεία με τα καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο - Στο μπαλκόνι καρφώθηκε μια σφαίρα (Video)

Στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το κατάστημα που έγινε απόπειρα ληστείας με καλάσνικοφ, καρφώθηκε η μία από τις οκτώ σφαίρες που έριξε ο ένας από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η σφαίρα σταμάτησε στο κάτω μέρος του μπαλκονιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 17 Οκτωβρίου 1814: Η απίστευτη τραγωδία του Λονδίνου! Πνίγηκαν 9 άνθρωποι από... μπύρα! (photos)

Το περιστατικό έγινε στη 1:30 τα ξημερώματα, όταν οι δύο δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ζησιμοπούλου στο Παλαιό Φάληρο, με σκοπό τη ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος του καταστήματος κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο δράστες, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει, πυροβολώντας οκτώ φορές στον αέρα, με τη μία από αυτές να καρφώνεται στο μπαλκόνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - παρασκήνιο: Η απαράδεκτη συμπεριφορά της Αποστολίας στον Μαυρίδη που δεν έδειξαν οι κάμερες! Ο πραγματικός λόγος που τον άφησαν εκτός…

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του δράστη που διέφυγε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share