Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φανατικοί θαυμαστές του Παντελίδη ονόμασαν τον γιο τους Παντελή! (Photos)

13 Οκτωβρίου 2017 12:59
Φανατικοί θαυμαστές του Παντελίδη ονόμασαν τον γιο τους Παντελή! (Photos)

Παντελής τζούνιορ... από τον Παντελίδη! Ζευγάρι φανατικών θαυμαστών του αδικοχαμένου τραγουδιστή έδωσε το όνομά του στον έξι μηνών γιο του, θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη του.

Μάλιστα, ο Βαγιανός Μαρουλάκης και η σύντροφός του Ελλη δήλωσαν στην «Espresso» πολύ χαρούμενοι και κυρίως περήφανοι για αυτή την απόφασή τους. «Λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του μπέμπη μας προχωρήσαμε σε ονοματοδοσία στο ληξιαρχείο και επιλέξαμε τα ονόματα Αναστάσιος - Παντελεήμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Twitter: Απίστευτο κράξιμο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «O μπουχέσας! Έπαθε Τσίπρα!»

Το όνομα του μπαμπά της αγαπημένης μου και το δεύτερο, του Παντελίδη» λέει ο ευτυχισμένος μπαμπάς, που κατόπιν ενημέρωσε και την οικογένεια του καλλιτέχνη για το γεγονός. «Εδειξα τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως στην Αθηνά Παντελίδη. Το χαμόγελο που είδα στο πρόσωπό της μου ήταν αρκετό. Ενιωσα ότι απάλυνα λίγο τον πόνο της. Μάλιστα, όταν γίνουν τα βαφτίσια, περίπου σε έναν χρόνο από τώρα, θα χαρώ πολύ να βρεθεί στο μυστήριο» συνεχίζει με συγκίνηση.

Παρότι δεν πρόλαβε, όπως λέει, να γνωρίσει από κοντά το ίνδαλμά του, νιώθει ότι ο αείμνηστος Παντελής ξεχώριζε στο μουσικό πεντάγραμμο: «Μας κέρδισε όχι μόνο με τα τραγούδια του, αλλά και με τη σεμνότητα, το ήθος και την ευγένειά του. Λεβέντης και ντόμπρος ήταν ο Παντέλος». Και, όταν συνέβη το μοιραίο, τότε ένιωσε την ανάγκη, από ανθρώπινο ενδιαφέρον, να προσφέρει στήριξη και ανακούφιση στους πληγωμένους γονείς του.

«Είμαι πατέρας και ένιωσα ακριβώς το σοκ που υπέστησαν. Ωστόσο, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από τις χιλιάδες κόσμου που συνεχίζει να δίνει το “παρών” στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Παντελίδη» σημειώνει στη συνέχεια της κουβέντας μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες - σοκ: Συντετριμμένοι η γυναίκα και τα παιδιά του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά την δολοφονία! (photos)

Λίγους μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή του 33χρονου λαϊκού ερμηνευτή, ο Βαγιανός βάφτισε την κορούλα του, τη 18 μηνών σήμερα Κατερίνα.

Στα βαφτίσια, λοιπόν, με τις ροζ μπομπονιέρες μοίρασε στους καλεσμένους και μπρελόκ με τα αρχικά του τραγουδιστή, τα γνωστά «Pq», δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τον Παντελή και τιμώντας ξανά τη μνήμη του. Οσο για τα πρώτα γενέθλια της μικρής; Γιορτάστηκαν στο cafe Αρωμα, που διατηρεί στη Νέα Ιωνία ο αδελφός του αξέχαστου Παντελή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Πηγή:espressonews.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share