Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Σοκ: Ο τραγικός θάνατος μιας 79χρονης με άνοια - Φοβούνται ότι την έφαγαν κροκόδειλοι

13 Οκτωβρίου 2017 07:10
Σοκ: Ο τραγικός θάνατος μιας 79χρονης με άνοια - Φοβούνται ότι την έφαγαν κροκόδειλοι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Αυστραλία από την είδηση για την εξαφάνιση και το θάνατο μιας 79χρονης με άνοια για την οποία εκφράζονται φόβοι ότι την έφαγαν κροκόδειλοι.

Το σενάριο αυτό ενίσχυσε το γεγονός ότι βρέθηκε βιολογικό υλικό, τα ρούχα και το μπαστούνι της άτυχης Αν Κάμερον κοντά σε ένα σημείο στο βόρειο Κουίνσλαντ στο οποίο ζουν κροκόδειλοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 13 Οκτωβρίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Η τελευταία αφορά που είδαν την άτυχη 79χρονη ζωντανή ήταν όταν έφυγε από το γηροκομείο της πόλης Κρέιγκλ το απόγευμα της Πέμπτης.

Αυτό που φοβούνται οι αρχές είναι ότι η Κάμερον, η οποία ήταν λίγες εβδομάδες στην περιοχή, έχασε τον προσανατολισμό της και κατευθύνθηκε μέσα σε μια δασώδη περιοχή στην οποία ζουν κροκόδειλοι.

«Εκτός από τα ρούχα και το μπαστούνι βρήκαμε και βιολογικό υλικό που πιστεύουμε ότι είναι ανθρώπινα υπολλείμματα και αυτά πλέον τα έχουμε στείλει στα εργαστήρια» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

«Εμείς ελπίζουμε ότι θα την βρούμε ζωντανή αλλά το σημείο που εντοπίσαμε τα ευρήματα κοντά στην ακτή δεν μας επιτρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο μιας επίθεσης από κροκόδειλο» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share