Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Σοκαριστική μαρτυρία: Οι τζιχαντιστές με βίασαν επειδή είχα στήθος και με πέταξαν από σκάλα για να αποβάλλω!

12 Οκτωβρίου 2017 17:45
Σοκαριστική μαρτυρία: Οι τζιχαντιστές με βίασαν επειδή είχα στήθος και με πέταξαν από σκάλα για να αποβάλλω!

Τη σοκαριστική ιστορία της μοιράστηκε μία πρώην σκλάβα του σεξ, η οποία έπεσε θύμα αρπαγής και φυλακίστηκε από τους τζιχαντιστές. Η γυναίκα αποκάλυψε με φρικιαστικές λεπτομέρειες το πώς τα μέλη του ISIS αποφάσιζαν αν θα τις βιάσουν ή όχι.

«Αν είχαμε στήθη, μας έστελναν για να μας βιάσουν, αλλά αν δεν είχαμε ακόμη, μας πετούσαν στη φυλακή μέχρι να υποστούμε το ίδιο μαρτύριο μετά από τρεις μήνες», ανέφερε η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αγγελική Ηλιάδη άνοιξε το σπίτι της στην Ελένη Μενεγάκη και σας "σύστησε" τους γιους της! (video)

Οι αποκαλύψεις της γυναίκας, έγιναν από την ερευνήτρια Νικίτα Μάλικ, στον ιστότοπο Ηenry jackson society.
Το θύμα αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος αφού βιάστηκε από έναν τζιχαντιστή, ενώ μετά οι ίδιοι προσπάθησαν να τη ρίξουν από τις σκάλες με δύναμη για να αποβάλει. Στο ίδιο δωμάτιο μαζί της κακοποιούνταν και άλλα μικρά κορίτσια.

Αλίμονο όμως σε όποια προσπαθήσει να φύγει και δεν τα καταφέρει. Όταν η γυναίκα προσπάθησε να το σκάσει και δεν τα κατάφερε, βιάστηκε από έξι άνδρες μαζί ως τιμωρία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η έρευνα και μέσα από τις μαρτυρίες της, υπάρχει ολόκληρο οργανωμένο σχέδιο πίσω από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση ωθεί τους στρατιώτες να έχουν σκλάβες τους σεξ και παιδιά, επειδή πληρώνονται για κάθε μία που αποκτούν.

Άλλα θύματα του ISIS έχουν δηλώσει πως υπάρχει ένα έγγραφο 27 σελίδων, το οποίο περιέχει τους «κανόνες» που πρέπει να ακολουθούν για το πώς οι στρατιώτες να αντιμετωπίζουν τις σκλάβες τους σεξ.


Μέρος του εγγράφου αποκαλύπτει μερικές φρικτές λεπτομέρειες για το πώς μεταχειρίζονται τους «σκλάβους» οι τζιχαντιστές του ISIS.

«Οι σκλάβοι θεωρούνται ιδιοκτησία και έτσι μπορούν να αγοραστούν, να πωληθούν ή να δοθούν ως δώρο. Επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή με μία σκλάβα που δεν έχει ενηλικιωθεί αν είναι σωματικά κατάλληλη γι' αυτό. Εάν όχι, μπορεί να γίνει μεταχείρισή της χωρίς συνουσία», αναφέρει το έγγραφο που ακολουθούν οι τρομοκράτες.

«Η προπαγάνδα για τη σεξουαλική δουλεία χρησιμεύει ως κίνητρο για τους νεους τζιχαντιστές και τους ξένους μαχητές, καθώς η υπόσχεση περί συζύγων και σεξουαλικών σκλάβων ενεργούν ως «πόλος έλξης».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είναι δολοφονία" - Ραγδαίες εξελίξεις σε εξαφάνιση που συγκλονίζει το "Φως στο Τούνελ" εδώ και 5 χρόνια!

«Τα θρησκευτικά στοιχεία εισάγονται σε πρακτικές σεξουαλικής βίας για να καλύψουν τις ηθικές παρανοήσεις του βιασμού. Οι αναγκαστικές σφαγές, οι καταναγκαστικές εγκυμοσύνες και οι αναγκαστικοί προσηλυτισμοί είναι ένα μέσο για να εξασφαλιστεί η "επόμενη γενιά τζιχαντιστών"».

Περίπου 5.000 γυναίκες Γεζίντι εκτιμάται ότι έχουν πέσει θύματα δουλεμπόρων από το ISIS, ενώ τουλάχιστον 2.000 έχουν απαχθεί από τη Boko Haram, συμπεριλαμβανομένης της διάσημης απαγωγής 276 κοριτσιών από το χωριό Chibok της Νιγηρίας.
Πηγή: protothema.gr
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share