Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στην φυλακή γιατρός και γυναίκα που έκαναν έκτρωση! Ο έξαλλος πατέρας που τα "έσπασε" όλα

12 Οκτωβρίου 2017 13:39
Στην φυλακή γιατρός και γυναίκα που έκαναν έκτρωση! Ο έξαλλος πατέρας που τα

Στα δικαστήρια σύρει ο σύντροφος της νεαρής άνεργης γυναίκας τόσο την ίδια που μετέβη για την έκτρωση στο νοσοκομείο όσο και τον ιατρό που την ανέλαβε. Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος καταγγέλλει και ισχυρίζεται ουδέποτε ενημερώθηκε για τη διακοπή της εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είναι δολοφονία" - Ραγδαίες εξελίξεις σε εξαφάνιση που συγκλονίζει το "Φως στο Τούνελ" εδώ και 5 χρόνια!

Δημοσίευμα του «Πολίτη», φέρνει στο φως την υπόθεση, αναφέροντας ότι η άνεργη, ήδη μητέρα ενός παιδιού δεν διαθέτει δικό της σπίτι. Στο Δικαστήριο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο πατέρας του παιδιού όταν πληροφορήθηκε το τι ακριβώς είχε συμβεί μετέβη στην κλινική προκαλώντας φθορές μετά από σοβαρό λεκτικό επεισόδιο.

Αναφέρεται επίσης πως η γυναίκα έκανε την έκτρωση κατά τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης, ενώ στην κλινική τη συνόδεψε η μητέρα του συντρόφου της, η οποία και αυτή με την σειρά της απέκρυψε από τον γιο της την αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην αγορά: Στο "σφυρί" τεράστια ελληνική εταιρεία! Για ποια πρόκειται;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα και ο γιατρός ετέθησαν υπό κράτηση για αδικήματα που σχετίζονται με «συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος... προμήθεια φαρμάκων ή οργάνων ή άσκηση βίας οποιουδήποτε είδους με σκοπό την άμβλωση…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Απίστευτη ανατροπή με τον παίκτη που παραμένει στο παιχνίδι από την ψηφοφορία! Κι όμως δεν πρόκειται για...

Να αναφερθεί ότι σύμφωνα με την νομοθεσία, απαγορεύονται οι εκτρώσεις σε οποιοδήποτε στάδιο της κύησης, εκτός και εάν συντρέχουν τρεις λόγοι: Όταν η εγκυμοσύνη προκύψει από βιασμό, όταν είναι σε κίνδυνο η ζωή της εγκυμονούσας και όταν το παιδί κινδυνεύει να γεννηθεί με φυσικές και ψυχικές ανωμαλίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share