Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλο το χρονικό του «μαφιόζικου» καυγά της Γλυφάδας! Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο...

8 Οκτωβρίου 2017 10:50
Όλο το χρονικό του «μαφιόζικου» καυγά της Γλυφάδας! Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα έφτασαν πεζοί λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα στο μπαρ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροβολισμοί έξω από μπαρ στη Γλυφάδα - 1 νεκρός 4 τραυματίες!


Οι ίδιες πήγες ενημέρωσης αναφέρουν πως οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του 37χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη θωρακική χώρα με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του.

Στο στόχαστρο των δραστών μπήκε ακόμη ένα άτομο που έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ από τον εξοστρακισμό των σφαιρών τραυματίστηκαν ακόμη δύο πελάτες του μπαρ. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Nomads: Το βέτο που έθεσε η Νατάσα Καλογρίδη στην παραγωγή του παιχνιδιού πριν πει το μεγάλο «ναι»! Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιό της…


Στο σημείο επικράτησε πανικός, αλλά οι δύο δράστες με απόλυτη ψυχραιμία αποχώρησαν από το σημείο πεζοί και εξαφανίστηκαν με την αστυνομία να τους αναζητά.
Στο σημείο της επίθεσης έχουν βρεθεί μέχρι αυτή τη στιγμή 4 κάλυκες, ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Κείμενο: enikos.gr φώτο και βίντεο: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share