Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αναστάτωση στο παλάτι! Ο πρώην της Μέγκαν Μαρκλ γυρίζει σειρά όπου η γυναίκα αφήνει τον άντρα της για έναν βρετανό πρίγκιπα!

«Μέσα από την ζωή»

24 Σεπτεμβρίου 2017 14:17
Αναστάτωση στο παλάτι! Ο πρώην της Μέγκαν Μαρκλ γυρίζει σειρά όπου η γυναίκα αφήνει τον άντρα της για έναν βρετανό πρίγκιπα!

Ο 40χρονος Τρέβορ Ενγκελσον χώρισε από την νυν σύντροφο του πρίγκιπα Χάρι το 2013, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να εμπνευστεί ένα σενάριο που μοιάζει κάπως με την πραγματικότητα...

Ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ το έριξε... στην μυθοπλασία και έχει ήδη πουλήσει τα δικαιώματα μιας νέας τηλεοπτικής σειράς που εμπνεύστηκε σε τηλεοπτικό στούντιο. Όσο για το κεντρικό στόρι; Η σειρά θα μιλάει για έναν άντρα, τον οποίο άφησε η γυναίκα του για έναν... βρετανό πρίγκιπα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Η είδηση που πρέπει να ξέρετε όλοι οι ιδιοκτήτες ΙΧ!


Ο 40χρονος Τρέβορ Ενγκελσον παραδέχτηκε ότι η ιδέα του ήρθε όταν μιλώντας με έναν φίλο του, συζήτησαν τι θα γινόταν σε περίπτωση που εκείνος και η Μαρκλ, που εν τω μεταξύ έχουν χωρίσει από το 2013, είχαν παιδιά κι έπρεπε τώρα να αντιμετωπίσει την βασιλική οικογένεια σε μια ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μνημόσυνο Ζωής Λάσκαρη: 40 ημέρες χωρίς την αγαπημένη ηθοποιό - Ήταν όλοι τους εκεί (Photos)

Το κανάλι Fox επιβεβαίωσε ότι έχει στα σκαριά ένα παρόμοιο πρότζεκτ, του οποίου η περιγραφή έχει ως εξής: «Το διαζύγιο είναι δύσκολο. Το να μοιράζεσαι την κηδεμονία των παιδιών ακόμα πιο δύσκολο. Το να μοιράζεσαι την κηδεμονία τους με την βρετανική βασιλική οικογένεια υπό το αδιάκριτο βλέμμα των ταμπλόιτ, είναι "άλλο επίπεδο"».
Η Μαρκλ γνώρισε τον Ενγελσον το 2004 και παντρεύτηκαν το 2011 στην Τζαμάικα. Ενώ αυτός ως παραγωγός ζούσε στο Λος Άντζελες και η Μαρκλ γύριζε την σειρά Suits στο Τορόντο, χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share