Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο τυφώνας "Μαρία" κατέστρεψε την περιοχή που γυρίστηκε το Despacito στο Πουέρτο Ρίκο! Δείτε τις σπαρακτικές εικόνες του σήμερα! (video)

24 Σεπτεμβρίου 2017 13:57
Ο τυφώνας

Για δεκαετίες, οι τουρίστες που επισκέπτονταν το Πουέρτο Ρίκο απέφευγαν την γειτονιά Λα Πέρλα, στο Σαν Χουάν, καθώς είχε τη φήμη πως εκεί κυριαρχεί το έγκλημα και το εμπόριο ναρκωτικών.

Όλα άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο όμως, όταν γυρίστηκε εκεί το βίντεο κλιπ της μουσικής επιτυχίας της χρονιάς, του Despacito.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μνημόσυνο Ζωής Λάσκαρη: 40 ημέρες χωρίς την αγαπημένη ηθοποιό - Ήταν όλοι τους εκεί (Photos)

Στο βίντεο κλιπ βλέπουμε τα πολύχρωμα σπίτια, την παραλία, τοίχους καλυμμένους με ενδιαφέροντα γκράφιτι και δρόμους γεμάτους κόσμο που χορεύει σε λάτιν ρυθμούς.

Εκ τοτε η Λα Πέρλα έγινε δημοφιλές σημείο προορισμού για τους επισκέπτες του νησιού της Καραϊβικής.

Όμως ο τυφώνας Μαρία, που πέρασε από το Πουέρτο Ρίκο την περασμένη Τετάρτη, αφήνοντας όλο το νησί χωρίς ρεύμα, μεταξύ άλλων, κατέστρεψε την ανερχόμενη γειτονιά. Τα περισσότερα από τα πολύχρωμα κτήρια διαλύθηκαν και πλέον, ελάχιστα στοιχεία θυμίζουν τι υπήρχε εκεί λίγες μέρες μόλις νωρίτερα: ένας κίτρινος τοίχος που στέκει όρθιος ανάμεσα στα συντρίμμια, ένα κόκκινο και μπλε συντριβάνι, σωροί από ξύλα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Η είδηση που πρέπει να ξέρετε όλοι οι ιδιοκτήτες ΙΧ!

Το βίντεο του 'Despacito' δημοσιεύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον έχει 3,7 δισεκατομμύρια views στο YouTube, σπάζοντας διάφορα ρεκόρ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share