Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιαγιά μένει μέσα στο αμάξι της ακριβώς μπροστά από το σπίτι της! Όταν οι γείτονες κατάλαβαν γιατί δεν μπαίνει μέσα έπαθαν σοκ... (video)

24 Σεπτεμβρίου 2017 12:57
Γιαγιά μένει μέσα στο αμάξι της ακριβώς μπροστά από το σπίτι της! Όταν οι γείτονες κατάλαβαν γιατί δεν μπαίνει μέσα έπαθαν σοκ... (video)

Δεν γνωρίζουμε συνήθως τι ακριβώς συμβαίνει με τους φίλους μας και τα μέλη της οικογένειάς μας, αλλά τουλάχιστον έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνούμε μαζί τους ανά πάσα στιγμή αν χρειάζονται βοήθεια . Ωστόσο, η Theresa Hernandez δεν είχε κανέναν στη ζωή της να νοιάζεται γι ‘αυτήν, γεγονός που δυσκόλευε την ακόλουθη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - βόμβα για τον Nammos της Μυκόνου!

Η ηλικιωμένη κυρία ζούσε στο αυτοκίνητό της μπροστά στο σπίτι της και αυτό φυσικά έμοιαζε περίεργο σε αυτούς που κατοικούσαν στη γειτονιά της. Το σπίτι της δεν διέθετε τρεχούμενο νερό ή ηλεκτρικό ρεύμα και έτσι η κατοικία της δεν ήταν πλέον κατοικήσιμη. Το αυτοκίνητό της δεν ήταν πλέον ασφαλές να οδηγηθεί και έτσι έμενε μέσα σε αυτό.

Ευτυχώς, υπήρχε ένας καλός γείτονας που ήταν πρόθυμος να κάνει ό, τι ήταν σωστό για και βοηθήσει την κυρία να αποφύγει μια αβέβαιη μοίρα. Ο Justin Hernandez έλαβε γνώση αυτών των άθλιων συνθηκών και παρόλο που είχε μετακομίσει στη γειτονιά πριν από ένα μήνα, γνώριζε ότι δεν μπορούσε να επιτρέψει στη Theresa να συνεχίσει να ζει με τέτοιο άσχημο τρόπο.

Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η ηλικιωμένη κυρία ήταν άστεγη έξω από το σπίτι της σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες. Ο Justin αποφάσισε να παράσχει στην Theresa τη βοήθεια που χρειαζόταν. Μόλις αποφάσισε να παρέμβει, σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο πραγματικός λόγος που η κυρία δεν πήγαινε στο σπίτι της ήταν ότι το σπίτι βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων στον Παναθηναϊκό: Αποχωρεί και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το μπάσκετ;

Όταν ο σύζυγος της Theresa είχε πεθάνει, η ίδια δεν ήταν πλέον σε θέση να φροντίσει το σπίτι ή τα δύο σκυλιά τους. Ως αποτέλεσμα, το εσωτερικό του σπιτιού ήταν γεμάτο με ούρα και κοπριά. Ο Justin δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook που σχεδιάστηκε για να επιστήσει την προσοχή στο θέμα και ζήτησε από τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον βοηθήσουν.

Η Theresa έλαβε σύντομα τη βοήθεια που χρειαζόταν και ήταν ευγνώμων στον Justin που ξόδεψε το χρόνο του για να την βοηθήσει. Το σπίτι χρειάστηκε πολλή δουλειά για να μπορέσει να ζήσει η κυρία ξανά εκεί.

Μπράβο σε αυτόν τον νεαρό άνδρα που βοήθησε όπως μπορούσε αυτή την ηλικιωμένη κυρία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share