Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός στο κέντρο της Αθήνας: Κλειστή η Μεσογείων! (photos)

21 Σεπτεμβρίου 2017 11:16
Πανικός στο κέντρο της Αθήνας: Κλειστή η Μεσογείων! (photos)

Τουλάχιστον 1.000 μεταλλωρύχοι, εργαζόμενοι στα μεταλλεία Χαλκιδικής βρίσκονται από νωρίς το πρωί έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος στη λεωφόρο Μεσογείων, απαιτώντας από την κυβέρνηση να εκδώσει τις απαιτούμενες άδειες, ώστε να μη χάσουν τις δουλειές τους.

«Δουλειές, μισθός, ευημερία, κάτω τα χέρια από τα μεταλλεία», «έπεσε η μάσκα της Αριστεράς κι έγινε ο χειρότερος εχθρός της εργατιάς», ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι μεταλλωρύχοι, ενώ εννεαμελής επιτροπή θα έχει συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού, Γ. Σταθάκη και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών, καθώς η κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Μεσογείων διακόπτεται σταδιακά, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ισχυρή είναι επίσης η αστυνομική δύναμη, τόσο έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου έχει αποκλειστεί η πρόσβαση με κλούβες της αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! (photos)

Συνολικά αναμένονται 30 πούλμαν με εργαζόμενους στα μεταλλεία που θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καθώς σήμερα λήγει το τελεσίγραφο που είχε δώσει η Eldorado στην κυβέρνηση για να δώσει την άδεια λειτουργείας για τα μεταλλεία στις Σκουριές, αλλιώς θα αναστείλει τις εργασίες εκεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share